Főoldal Hírek NAV Mentor Program
NAV Mentor Program

NAV Mentor Program

0
0

A FIVOSZ már évek óta dolgozik azon a NAV-val kötött együttműködésünk keretében, hogy a lehető legtöbb információval támogassuk a fiatal vállalkozókat, így az alábbi lehetőséget is ajánljuk figyelmetekbe:

A Mentor Program keretében megrendezendő fórum a NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóságán (az ország bármely tájáról várják a jelentkezéseket)

Most indítasz, indítottál vállalkozást, vagy már több éve vállalkozol?
Szeretnél képbe kerülni a legfontosabb adózási tudnivalókkal? Akkor az alábbi ingyenes képzés neked szól:

 Helyszín  Téma  Időpont
1134 Budapest, Dózsa György út 128-132.
B épület földszint Konferenciaterem
Amit az adózásról tudni érdemes 2018.07.24 10:30
1134 Budapest, Dózsa György út 128-132.
B épület földszint Konferenciaterem
Hogy adózzak? 2018.07.24 13:00

Ingyenes jelentkezés:

Kérjük az alábbi e-mail címen jelentkezz a fenti rendezvényekre: pestavig@nav.gov.hu
(Kérjük jelentkezéskor említsd meg, hogy a FIVOSZ-tól értesültél az eseményről!)

NAV Mentor Program – jelentkezz most:

Tapasztalatok szerint gyakorta jelent gondot, hogy a kezdő és akár a működő gazdasági szereplők nem tudják, pontosan mit vár el tőlük a jogrend, ebben segít az adóhivatal új szolgáltatása, az ügyfélcentrikus mentorprogram.

Személyreszabott segítség

Havonta átlagosan mintegy tízezer vállalkozás kezdi meg a tevékenységét. A NAV mindegyikükkel felveszi a kapcsolatot a megalakulásuktól számított 30 napon belül, és az érintetteknek akár személyre szabott segítséget is nyújt.

Ingyenes regisztráció

A részvétel ingyenes a féléves mentorprogramban, és igen egyszerű, csak regisztrálni kell. A NAV új szolgáltatását az összes gazdálkodó igénybe veheti. A regisztrációt követően mentoráltak lehetnek a kezdő egyéni vállalkozók, a cégbejegyzésre kötelezett szervezetek, a bíróság által nyilvántartott civil szervezetek, az ügyvédi irodák, valamint az ügyvivő irodák.

Folyamatos segítség

Azon túl, hogy az adóhivatal rendszeresen kiscsoportos, interaktív fórumokat tart, a NAV kijelölt szakemberei, a mentorok fél éven keresztül folyamatosan segítik a kezdő vállalkozásokat, akik például a folyószámlával kapcsolatos kérdéseikre is választ kaphatnak. A folyamatban lévő ügyekben is támogatást nyújthat a mentor, de még a hiánypótlás szakszerű végrehajtásában is segédkezhet, vagy akár vámügyekben is konkrét tájékoztatás adhat. A hivatal ingyenes szolgáltatását érdemes szerinte kihasználni, hiszen a mentor a NAV nyilvántartásában szereplő információk alapján például a bevalláskitöltésben vagy -javításban is segíthet.

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | titkarsag@fivosz.hu | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2018 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency