Főoldal Hírek Budafok-Tétény Városmarketing Ötletpályázat!
Budafok-Tétény Városmarketing Ötletpályázat!
0

Budafok-Tétény Városmarketing Ötletpályázat!

0
0

Elindult a Városmarketing Ötletpályázat!

YouInHerit – Budafok-Tétény Budapest régi-új Bornegyede

 

A pályázóktól olyan ötletek bemutatását várjuk, amelyek Budafok-Tétény Bornegyedként való ismertségének növelését segítik elő, mivel a pályázat egyik alapvető célkitűzése, hogy a kerület kulturális örökségének turisztikai jellegű használata legyen.

A pályázat célja, hogy olyan marketing stratégia megalkotásához adjon ötletet, amely elősegíti, hogy széles körben ismertté váljon Budafok-Tétény, mint Budapest Bornegyede, illetve vonzó turisztikai és szakmai desztinációként jelenjen meg mind a belföldi, mind a külföldi turisták számára. A pályázat során olyan brand építési és marketing javaslatokat várunk, melyek hozzájárulnak a bor és pezsgő készítés széles körben való megismertetéséhez, beazonosíthatóvá teszik mind Budafokot, mind a hozzá kapcsolódó mesterséget, egy komplett egységgé varázsolva őket.

Egy jó ötlet sokat ér, ennek megfelelően a nyertes pályázókat nagyösszegű pénznyereménnyel díjazzuk!

pályázati kiírásháttérinformációk és az adatkezelési nyilatkozat a YouInHerit dokumentumok alatt található meg. 

A pályázatok leadásának határideje: 2018. augusztus 20.

 

részletek: http://budafokteteny.hu/YouInHerit

 

A YouInHerit projektről röviden

A projekt teljes megnevezése: „Youth involvement in the innovative valorisation and revival of traditional trades and crafts as cultural heritage to make urban regions more attractive and competitive in a dynamic age.“

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, a Közép-európai Transznacionális Együttműködési program (Interreg Central Europe2014-2020 Program) keretében valósul meg.

A YouInHerit projekt célja olyan innovatív módszerek és eszközök kidolgozása, melyek lehetővé teszik a fiatalok bevonását az olyan tradicionális szakmák megőrzésébe, amilyen például a borászat és a szőlészet. A kitűzött cél, hogy szakmai segítséggel és a fiatalok bevonásával, innovatív és kreatív ötleteikkel növelni tudjuk a projektben résztvevő régiók versenyképességét, ezáltal megőrizzük a kulturális örökségünket.

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency