Főoldal Hírek Hallasd a hangod – vegyél részt az EU szintű KKV felmérésben
Hallasd a hangod – vegyél részt az EU szintű KKV felmérésben

Hallasd a hangod – vegyél részt az EU szintű KKV felmérésben

0
0

Kedves Fiatal Vállalkozók,

 

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium felhívását továbbítjuk:

 

“Az Európai Bizottság 2011 májusában azért állította fel a kis- és középvállalkozások követeinek hálózatát (SME Envoys Network), hogy a kisvállalkozói intézkedéscsomag (SBA) tagállami végrehajtását nyomon kövesse, továbbá kommunikáció alakuljon ki a tagállami döntéshozó szervek, az uniós intézmények és a kkv-k között, biztosítva, hogy a vállalkozókat érintő konkrét problémák a nemzeti követeken keresztül eljussanak az Európai Unió szintjére.

 

Az SME Envoys Network belga követe, Didier Kinet és munkatársai egy olyan jelentés elkészítésén dolgoznak, amelyben felmérik, hogy milyen kihívásokkal szembesülnek a kkv-k, illetve a közbeszerzési ügyintézők a közbeszerzési eljárások során, milyen gyakorlati problémákkal találkoznak, hogyan segíthetik a kkv-k részvételét a közbeszerzési eljárásokban, illetve mennyivel egyszerűsödött a közbeszerzési eljárás a közbeszerzésről szóló az Európai Parlament és a Tanács 2014/24/EU irányelve tagállami átültetése következtében. A jelentés ajánlatkérőknek, közbeszerzéseket lebonyolító szakembereknek, illetve vállalkozásoknak készített kérdőívekre adott válaszok alapján kerül összeállításra.

 

Ezen kérdőív kitöltésében tisztelettel kérjük az Önök közreműködését.

 

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/SME_Public_Procurement_survey_2018 linken megtalálják az ajánlatkérőknek szóló angol nyelvű kérdőívet, illetve a https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/SME_Public_Procurement_related_organisations linken a vállalkozások és képviselő szervezeteik tölthetik ki a kérdőívet.

 

A kérdőív kitöltésére, további észrevételeik, javaslataik megtételére legkésőbb szeptember 14-ig van lehetőségük.

A kérdőív kitöltése után várjuk szíves visszajelzésüket a felmérésben való részvételükről a [email protected] e-mail címre.”

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency