Főoldal Tagság formái

Tagság formái

Tagság Formái

Tagság Cégeknek

Mit kapsz céges tagként? Kattints!

Célcsoport: azok a vállalkozások, akik alkalmazottakat foglalkoztatnak, vagy kívánnak foglalkoztatni rövid időn belül. Komoly nyereséggel, árbevétellel rendelkeznek, vagy törekednek elérésére, gyorsan nyereségessé szeretnének válni. Minőségi terméket állítanak elő, szeretnének a világhoz valami pluszt hozzáadni cégükkel, és az ország legsikeresebb, legnagyobb fiatal vállalkozói közösségéhez tartozni. Óriási élményeket szerezni, miközben még sikeresebb céggé, vállalkozóvá válnak.

Tagdíj: Egyéni vállalkozók és civil szervezetek esetén bruttó 25.000 Ft/év (árbevételtől függően). Minden gazdasági társaság (Kft., Zrt., Nyrt.) esetén az előző lezárt pénzügyi év nettó árbevétele alapján.

Ugye még sikeresebb szeretnél lenni, még nagyobb nyereséget elérni, és még több ember számára nagy értéket adni? Akkor csatlakozz a legsikeresebb fiatal vállalkozói közösséghez!

Tagság Magánszemélyeknek

Mit kapsz tőlünk? Kattints!

Célcsoport: azok a 18-40 év közötti magánszemélyek, akik még nem vállalkoznak, de rövid időn belül tervezik cégük indítását. Van konkrét céljuk és hajlandók keményen dolgozni a megvalósításán. A FIVOSZ a bizalmat, inspirációt, és a kapcsolatépítési, tapasztalatszerzési lehetőséget adja mellé. Pár éven belül sikeres fiatal vállalkozóként képzeled el magad? Akkor járj el rendezvényeinkre és szerezz magadnak saját mentort, hogy amikor elkezdesz vállalkozni, nagyon stabil vállalkozói tudásod legyen, ezzel komoly, nyereséges céget építve magadnak!

Tagdíj: 20 000 Ft/év.

Ugye nem akarsz elbukni már az indulás évében? Akkor az ország legnagyobb fiatal vállalkozói sikerközösségében a helyed!

Senior tagság

(40 év feletti magánszemélyeknek)

Miért legyél FIVOSZ tag? Kattints!

Célcsoport: azok a 40 év feletti magánszemélyek, akik rövid időn belül tervezik cégük indítását vagy más sikeres vállalkozók, és mentorként csatlakoznának a Mentor Programhoz. Egy adott területen komoly tapasztalattal rendelkeznek, és ezt a tapasztalatot hajlandóak átadni a FIVOSZ rendezvényein tagtársaiknak.

Tagdíj: bruttó 20.000 Ft/év

Prémium tagság

Prémium taggá azon céges tagok válhatnak, akik az előző üzleti évben elérték a nettó 1 milliárd forintos árbevételt. A tagok meghívásos alapon kerülnek a prémium tagok közé, a FIVOSZ vezetőségének döntése alapján. Egyedi, a Prémium tagoknak szóló rendezvényeken vehetnek részt, élvezhetik a FIVOSZ elnökségének nemzetközi kapcsolatrendszerét. A prémium tagság részleteiről kérjük, hogy érdeklődj a FIVOSZ titkárságán a [email protected] e-mail címen.

2014-ben több, mint 100 előadónk volt, például:

Dr. Zacher Gábor – toxikológus

Litkai Gergely – Dumaszínház alapító

Kovács István “Kovi” – producer

Hanga Zoltán – Budapesti Állatkert

Román Sándor, Vona Tibor – Experidance igazgatói

Balogh Péter – NNG alapító (világcég GPS szoftver kategóriában)

Zólyomi Zsolt – Le Parfum alapító, parfümőr

Dr. Schiffer Miklós – stílustanácsadó

Szeretnél velük, vagy hasonló emberekkel beszélgetni a FIVOSZ Clubokon?

Akkor most csatlakozz hozzánk tagként, és tedd fel személyesen kérdéseidet, vagy beszélgess négyszemközt előadóinkkal a FIVOSZ havonta megrendezésre kerülő clubjain!

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2018 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency