Főoldal Kiemelt hírek Száguld a fintech edukációs kampány!

Száguld a fintech edukációs kampány!

0
0

Száguld a fintech edukációs kampány!

A kampány február elején indult és már az eltelt két hét alatt tisztán látható, hogy valóban hiánypótló kezdeményezésről van szó.

A nagyszabású szemléletformáló kampány célja, hogy alapvető és nélkülözhetetlen információkat adjon könnyen befogadható módon az egyre többet hallott fintech témakörről. Ezért születtek meg a saját készítésű videók, melyek közérthető animációk mentén, infografikákkal, narrációval, könnyen emészthető, rövid, figyelemfelkeltő tartalmakkal segítik a tájékozódást.

A kampány a Facebookon és az Instagramon hirdetésekkel, bejegyzések kiemelésével fut, a napi több bejegyzés mellett hetente jelentkezünk új videókkal. Az eddig publikált két videónkat máris több, mint 43 ezren látták, a bejegyzéseink és hirdetéseink összes elérése pedig közel 55 ezer.

A Fintech Világa Facebook oldalt közvetlenül a kampány kezdetekor hoztuk létre, követőinek száma folyamatosan növekszik, valamint a bejegyzésaktivitások is azt jelzik, hogy valóban érdekes és hasznos információkat kapnak, hisz kimondottan aktívak az oldal olvasói.

„Büszkék vagyunk rá, hogy edukációs céllal készített videóink egyedülállóak a magyar fintech szektorra nézve, valamint arra, hogy sorozatunk az első ilyen jellegű tartalomnak számít.

Közel 20 videó született eddig a legalapvetőbb fintech fogalmakat körüljárva.”

Edukációs kisfilmjeink a fintech témakörben felmerülő kifejezéseket segítenek megérteni. Az eddig megosztott két videó a fintech és a digitális bank fogalmát járja körbe. Az ezen kívül elkészült tartalmakat folyamatosan tesszük közzé, emellett készülnek az újabbak. Hamarosan a fintech fogalmak mellett teljesen új témakörben is publikáljuk tartalmainkat. Sajtóközleményünkkel egyidőben kerül ki az oldalainkra a következő, az insurtech témakörét boncolgató videónk. Érdemes lesz követni!

 

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency