Főoldal Kiemelt hírek Vállalkozz Zuglóban! Tavaszi Esti show
Vállalkozz Zuglóban! Tavaszi Esti show

Vállalkozz Zuglóban! Tavaszi Esti show

0
0
Helyszín: Zugló Civil Ház: 1144 Budapest, Csertő park 12.
Időpont: Március 13. 18.00
Indulj sokkal biztosabb alapokkal ha most indítasz vállalkozást, ha pedig már vállalkozol lépj a következő szintre, a Vállalkozz Zuglóban! program támogatásával és exkluzív lehetőségeivel!

18:00 – 18:15 Megnyitó

  • Tóth Csaba – országgyűlési képviselő
  • Blaskovics Dávid – alelnök, FIVOSZ

 

18:15 – 18:45 Oszlánczi Réka – Creppy Palacsintaház – Hogyan alakíts ki sikeres franchise rendszert egy telített piacon?

 

18:45 – 19:15 Klapka Sandy – Klapka zálogház A mindenkit foglalkoztató titokzatos családi vállalkozások és a generációváltás sikeressége, nehézségei!

 

19:15 – 20:00  Zuglóban vállalkozom, és Sikeres vagyok!- Kerekasztal beszélgetés:

 

Vajányi László – vezérigazgató, RAVAK Hungary Kft.

Bakonyi László – ügyvezető, Btech Kft.

Oltványi Zsolt – ügyvezető, Mentes cukrászüzem

Szabó Zoltán – cipész

 

20:00 Kellemes hangulatú kötetlen beszélgetés, és Networking

 
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Regisztrációhoz kattints ide!
Az üzleti etika jegyében kérjük pontosan érkezz.

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency