Főoldal Kiemelt hírek Női elnökünk, Inotay Petra díjat ad át a jubileumi Glamour Women of the Year Gálán!

Női elnökünk, Inotay Petra díjat ad át a jubileumi Glamour Women of the Year Gálán!

0
0

A hazai inspiráló, területükön kiemelkedő, tehetséges nők versenyét tizedik alkalommal rendezi meg a Glamour magazin.

A jubileumi évfordulón a FIVOSZ különdíjat ad át az Év vállalkozója kategóriában, ,melyet a nagyszabású gála ünnepségen Inotay Petra, a FIVOSZ Alapítvány kuratóriumi elnök ad át!

 

 Az olvasók összesen hat kategóriában szavazhatnak, idén az év énekesnőjét, színésznőjét, divattervezőjét, vállalkozóját, közösségimédia-sztárját és lakberendezőjét keresik, illetve a szerkesztőség pedig most is megválasztja az év Hősnőjét. Utóbbi címmel olyan nőket ismernek el, akik a társadalmi felelősségvállalás területén fontos példaképek lehetnek, a díjat tavaly az Üvegplafon feminista bloggal Réz Anna és Gát Anna páros kapta meg.

„Az elmúlt tíz év alatt reményeink szerint hatással lehettünk a nőkre, és az egész társadalomra. Az a célunk, hogy a nők kiálljanak magukért, legyenek büszkék önmagunkra és ismerjék el nőtársaikat” – mondta Maróy Krisztina, a Glamour főszerkesztője.

Ők pedig az idei jelöltek:

– Divattervezők: Majoros Zita/PRINTA, Sármán Nóra, Tomcsányi Dóri, Vecsei Zsófi, Zsigmond Dóra

– Énekesnők: Dallos Bogi, Kollányi Zsuzsi, Lábas Viki, Lola, Schoblocher Barbara

– Színésznők: Borbély Alexandra, Dobos Evelin, Döbrösi Laura, Kurta Niké, Törőcsik Franciska

– Vállalkozók: Burján Szafi, Dukai Regina, Muszula Tímea, Szalai Dóra, Wossala Rozina

– Közösségimédia – sztárok: Bodony Barbara, Csizmadia Gabriella, Csobot Adél, Follow Anna, Iszak Eszti

– Lakberendezők: Hortobágyi Kata, Matisz Alíz, Nikoletti Petra, Pesti Gabriella, Tóbik Krisztina

Szavazz a kedvenceidre febr. 28-ig: http://woty.glamouronline.hu/szavazas

 Nézd élőben a GLAMOUR Women of the Year 2018 gálát márc. 1-én ITT: www.glamour.hu

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency