Főoldal Kiemelt hírek Burján Szafinak adtuk át különdíjunkat a Glamour Women of The Year Gálán!
Burján Szafinak adtuk át különdíjunkat a Glamour Women of The Year Gálán!

Burján Szafinak adtuk át különdíjunkat a Glamour Women of The Year Gálán!

0
0

Ők lettek az év női a GLAMOUR Women of the Year 2018 gálán!

Mi pedig átadtuk saját különdíjunkat Az Év vállalkozója kategóriában, ami egy éves prémium tagság, és egy két főre szóló exkluzív kényeztető hétvége a balatonfüredi Villa Vitae-ben!

A győztes pedig Burján Szafi lett!Szafi Reform & Szafi Free életmód, receptek Akinek ezúton is szívből gratulálunk! 
Ismerjétek meg őt közelebbről: (ha még persze nem ismeritek)
2004 óta foglalkozik az egészséges táplálkozással, és a fogyással, illetve a hízással.
Alaposan kitanulmányozta a különböző diéták előnyeit, hátrányait, több éves kutatómunka eredménye az, hogy az elmúlt években több ezer nőnek segíthettem az egészséges fogyásban (egészséges alatt értem: nem egyoldalú, szélsőséges!), vagy csak egyszerűen az egészséges táplálkozásban (kiegyensúlyozott, változatos).

Hiszi, hogy kiegyensúlyozott, változatos táplálkozással (az egyéni intoleranciát figyelembe véve) helyre állítható az immunrendszerünk, a hormonháztartásunk, az anyagcserénk, és elérhetjük a kívánt ideális testsúlyt.

Célja, hogy a termékeivel, és receptjeivel a kezdő háziasszonyoknak is segíteni tudjon. Ugyanis azt vallja, hogy az a legtisztább élelmiszer, amit magunk készítünk el otthon, azokban az ételekben biztos, hogy csak az van, amit a diétánk megenged, nincsenek rejtett összetevők, adalékanyagok, mesterséges ízfokozók, és egyéb „szennyeződések”.

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency