Főoldal Kiemelt hírek Startup Academy powered by Google – Győr/Budapest/Szeged
Startup Academy powered by Google – Győr/Budapest/Szeged

Startup Academy powered by Google – Győr/Budapest/Szeged

0
0

Ingyenes, 4 alkamas átfogó startup képzést indítunk a vállalkozói útjuk elején járó startupoknak. Minden alkalommal egy-egy kulcsfontosságú témát fogunk körüljárni a téma szakértőivel, hogy a képzés végére magabiztosan, stabil lábakon álló product és marketing stratégiával vegyetek új lendületet a dinamikus növekedéshez.

A képzés elérhető lesz Budapesten, Győrben és Szegeden. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ne maradjatok le.

  • A Startup Academy (powered by Grow with Google) program célja segítséget nyújtani magyarországi startupoknak, a folyamatosan fejlődő digitális technológia kiaknázásában.
  • Ezért indítunk most egy 4*6 órás gyakorlatorientált előadássorozatot olyan vállakozóknak, akik valamilyen életképes ötlettel már rendelkeznek, és piacokat, fizetőképes potenciális vásárlókat keresnek. 
  • A képzésen tanított témakörök egyenként egy-egy drága tanfolyammal is felérnek, de ha bekerültök a kiválasztott startupok közé, most ezeket ingyen megtanulhatjátok! 
  • Az előadók pedig mind magasan képzett piaci szereplők, több éves releváns tapasztalattal rendelkező szakemberek, azaz a Startup Academy kiváló hely tanulni és kapcsolati hálót építeni egyaránt.
  • Regisztrálj mihamarabb, már csak pár nap maradt a képzésig!
HelyszínIdőpontok
Győr október 14., 21., 28. és november 4.
Budapest október 24., 31., november 7., és 14.
Szeged november 5., 12., 19., és 26.

Győri REGISZTRÁCIÓS link ITT érhető el!

További részletekért IDE KATTINTS!

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency