Főoldal Hírek FIVOSZ Sport Konferencia – Sport és Vállalkozás! 10.16.
FIVOSZ Sport Konferencia – Sport és Vállalkozás! 10.16.
0

FIVOSZ Sport Konferencia – Sport és Vállalkozás! 10.16.

0
0

Kíváncsi vagy mit tanulhatsz meg a sport területén sikeres vállalkozóktól? Hogyan ültetheted át a saját céged működésébe?
Benned is él a versenyszellem és eredményorientált vagy?

Akkor szeretettel várunk a FIVOSZ Sport Konferenciára a FIVOSZ Sport és életmód bizottsága (Békési Brigitta, elnök) szervezésében.


Program

17:30 Regisztráció

18:00 Megnyitó
Békési Brigitta – a FIVOSZ Sport-és Életmód Bizottságának elnöke

18:05 Kovács László, a Coconut Water Company tulajdnosa és alapitója
Motiváló és inspiráló a történetét hallhatjuk, hogy hogyan is kezdte el sikeresen terjedő vállalkozását

18:30 Tóth László – A Nemzeti Versenysport Szövetség elnökségi tagja
Az e-sport hihetetlen mértékű, exponebcialisan növekvő terjedéséről és a benne rejlő kiaknázatlan lehetőségeiről fog beszélni.

19:00 Pap Andrea és Pelyhe Ádám – a VRrehab alapítói
A VRrehab egy forradalmian új módszer, mely a legújabb virtuális valóság technológiát ötvözi a klasszikus gyógytorna elemeivel. Inspiráló és innovatív téma.

19:30 Kapcsolatépítés

Ismerkedj meg Tagtársaiddal és vendégeikkel, köss üzleteket, vagy épp barátságokat!

IDŐPONT : Október 16.
HELYSZÍN: Enjoy Cafe, 1083 Budapest Práter u. 8.

A részvétel tagjainknak és vendégeiknek díjmentes, a tagsággal nem rendelkezőknek a belépő br. 5000 Ft. +1 főt hozhatsz magaddal, számára a belépés díjmentes!

Várunk szeretettel!

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency