Főoldal Egyéb Év Fiatal Vállalkozója Díj 2019 – PÁLYÁZZ!
Év Fiatal Vállalkozója Díj 2019 – PÁLYÁZZ!

Év Fiatal Vállalkozója Díj 2019 – PÁLYÁZZ!

0
0

Presztízs Neked, a cégednek, az országnak és Európának!

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége 2019-ben immáron tizenegyedik alkalommal hirdeti meg az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat; melyet az elmúlt években is kiváló vállalkozók vehették át, akikre azóta is méltán lehet büszke az egész ország.

A fiatal vállalkozók legnagyobb presztízsű magyarországi díjára a 18 és 40 év közötti, saját vállalkozással bíró természetes személyek jelentkezhetnek, illetve jelölhetők. A díj a fiatal vállalkozói generáció jeles képviselőinek munkásságát ismeri el. Vagyis azokat a vállalkozókat jutalmazzuk, akik fiatal koruk ellenére is sikeresek a gazdasági életben, valamint jó példaként szolgálhatnak társaik számára.

A pályázathoz szükséges dokumentációk:

  • fényképes önéletrajz
  • minimum 1, maximum 3 oldalas pályázati anyag, amelyben bemutatásra kerül:
  • a jelölt
  • vállalkozása(i), és annak története(i)
  • az elmúlt három év árbevétele, nyeresége és munkavállalóinak száma
  • hazai és külföldi sikerei
  • vállalkozása(i) társadalmi felelősségvállalásának alapja

Határidő: Pályázni 2019. november 8. 14 óráig lehetséges!

Pályázat beküldése: 

A pályázatokat PDF formátumban a [email protected] email címre kérjük beküldeni, Év Fiatal Vállalkozója díj tárggyal.

A lehetséges díjazottak értesítése:

A díj ünnepélyes átadására a FIatal Vállalkozók Hete során kerül sor. A jelölésről és az ehhez tartozó részletekről telefonon és e-mailben is értesítjük a jelentkezőket.

Légy büszke, ne habozz jelentkezni, vagy éppen jelölni!

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency