Főoldal Egyéb Az év felelős foglalkoztatója 2019 díj
Az év felelős foglalkoztatója 2019 díj

Az év felelős foglalkoztatója 2019 díj

0
0

Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával, az Országos Humánmenedzsment Egyesülettel, a HR Portállal, a KKV TOP 100 és a RestartUp kezdeményezésekkel együttműködve idén már negyedik alkalommal pályázatot hirdetett az „Év Felelős Foglalkoztatója 2019.” elnevezéssel.

A tavalyi év sikerei és a munkáltatók pozitív visszajelzései megerősítették, a kezdeményezésünkre továbbra is szükség van, hiszen 2018. évben már 73 cég 90 pályázata érkezett be, amely a független szakmai zsűri véleménye alapján is magas számú és minőségű volt.

A felelős foglalkoztatókat és jó gyakorlataikat összegyűjtő tavalyi kiadványunk itt tekinthető meg.

Mindehhez szorosan kapcsolódva, 2019. november 5-én ünnepélyes díjátadót és szakmai konferenciát szervezünk exkluzív környezetben Budapesten, a Várkert Bazárban, a jó gyakorlatok bemutatásával, neves hazai előadók közreműködésével. Díjakat 2019-ben az alábbi 5 pályázati kategóriában osztunk ki.

A pályázható kategóriák:

1. kategória: Kisvállalkozások
2. kategória: Középvállalkozások
3. kategória: Nagyvállalatok I. (251-2000 fő közötti foglalkoztatott)
4. kategória: Nagyvállalatok II. (2000 fő feletti foglalkoztatók)
5. kategória: Közszféra szervezetei

A pályázók magas száma és a szakmai zsűri garancia arra, hogy a díj ne csak egy elismerés, hanem valódi megmérettetés is legyen.
A pályázati felhívás és dokumentáció itt érhető el.

A tavalyi évhez hasonlóan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2019-ben is képzési különdíjban részesíti a képzés/szakképzés területén legkiemelkedőbb pályázatot. Idén második alkalommal van lehetőség a Restart-Up különdíjra pályázni, azoknak a cégeknek, akik aktívan tesznek a 45 év feletti munkavállalók foglalkoztatásának javításáért.

Az elmúlt években jelentkezők hangsúlyosan a nagyvállalati szektorból érkeztek, ugyanakkor a kis- és középvállalkozások példái és jó gyakorlatai bizonyították be számunkra, hogy a felelős foglalkoztatás hozzáállás, kreativitás, szándék kérdése. Idén is kiemelt cél a kis- és középvállalkozások motiválása.

www.ofa.hu

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency