Főoldal Egyéb SIKERREL ZÁRULT A FIATAL VÁLLALKOZÓK HETE
SIKERREL ZÁRULT A FIATAL VÁLLALKOZÓK HETE

SIKERREL ZÁRULT A FIATAL VÁLLALKOZÓK HETE

0
0

Idén XI. alkalommal került megrendezésre a Fiatal Vállalkozók Hete november 12-16. között Budapesten és további 9 nagyvárosban országszerte. A hetet óriási sikerrel zárták a szervezők, hisz rekord mennyiségű érdeklődő volt jelen az eseményen (több, mint 10 000-en regisztráltak a hétre) és azóta is a pozitív visszajelzésektől zeng az internet.

Az eseménysorozatra a Global Entrepreneurship Week (GEW) nemzetközi mozgalom keretében került sor, mely a világ legnagyobb vállalkozásösztönző rendezvénysorozata. A GEW küldetése a világot előremozdítani és kivezetni a válságból, a vállalkozók és az innováció inspirálása révén. Úgy tűnik, hogy ezen kezdeményezések nem hiábavalók, hisz a résztvevők számából ítélve a magyarországi fiatal vállalkozók és vállalkozni vágyók igenis készek tenni a sikeres jövő érdekében.

Idén a Bálnában került sor a budapesti rendezvényre, ahol két napon keresztül hallgathattak érdekes, motiváló és tanulságos előadásokat a fiatalok. Többek között jelen volt Andy Vajna és Palásti József kiknek neve méltán híres az üzleti életben, de szintén az előadók között köszönthettük Hajas Lászlót és Majkát is, aki Krisán Lászlóval, a KAVOSZ vezérigazgatójával egy kerekasztal beszélgetés során osztotta meg tapasztalatait és jó tanácsait a hallgatósággal.

Számos változatos előadás és kerekasztal beszélgetés volt napirendi ponton a két nap alatt, melynek összefoglalója többek között a The Meet Up blog oldalán olvasható.

A sikeres rendezvénysorozat jövőre is megrendezésre kerül a FIVOSZ által, remélhetőleg még nagyobb tömeget megmozgatva, hogy továbbra is motiválja, inspirálja a fiatalokat, tanulságokat, értékeket közvetítve egy még jobb és még sikeresebb gazdasági élet elérése érdekében.

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency