Főoldal Aktuális Az Év Fiatal Vállalkozója 2018-ban Virág Viktor!
Az Év Fiatal Vállalkozója 2018-ban Virág Viktor!

Az Év Fiatal Vállalkozója 2018-ban Virág Viktor!

0
0

Virág Viktort, a MADS Work Kft. ügyvezetőjét választották az Év Fiatal Vállalkozójának 2018-ban. A díj átadására a FIVOSZ Fiatal Vállalkozók Hete zárógáláján került sor november 16-án.

 

Lezárult a 171 országban lezajló Global Entrepreneurship Week nemzetközi mozgalom keretében a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (Fivosz) által rendezett fiatal vállalkozók hete programsorozat, amelyre több mint tízezren regisztráltak. Az érdeklődők Budapesten és számos vidéki helyszínen vehettek részt az ingyenes előadásokon. Az esemény zárásaként – immár tizedik alkalommal – ítélték oda az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat, mellyel azt a fiatal vállalkozót tüntetik ki, aki sikeres a gazdasági életben, és példa lehet társai számára. Idén Virág Viktor kapta meg ezt a kitüntetést

Viktor négy éve FIVOSZ tag, négy éve már rendszeres kiállítója a Fiatal Vállalkozók Hetének. Egy előzetes FIVOSZ rendezvényen készült interjú során elmondta, hogy büszke tagja a szövetségnek, havi 8-10 millió forintos árbevételt tud kötni a FIVOSZ-tagokkal létrejött üzletekhez.

A 37 éves díjazott cége havi szinten csaknem 1700 diákot segít munkához, jövedelemhez. A MADS bevételei az elmúlt években folyamatosan növekedtek és úgy tűnik ez így is marad jó ideig.

Az alább olvasható interjút a hirado.hu készítette a győztessel:

– Mit jelent önnek ez a díj?

– Hatalmas elismerést, és büszkeséggel tölt el. Még több erőt és inspirációt ad a folytatáshoz, valamint általa még ismertebbek lehetünk a piacon. A legnagyobb elismerés szerintem, amit egy 18–40 év közötti fiatal megkaphat.

– Milyen kapcsolatrendszerre tudott szert tenni a Fivoszban?

– Öt éve látogatom rendszeresen a Fivosz rendezvényeit, ahol nemcsak barátokra, hanem üzleti partnerekre is szert tettem. Például itt ismerkedtem meg marketinges céggel és nyomdával, és azóta üzleti partnerek vagyunk. Például ez a nyomda gyártja a különböző promóciós anyagainkat. Ám szép számmal vannak más megrendelőink is fiatal vállalkozók, és az előadók közül is.

– Számokban is kifejezhető a partnerség előnye?

– Igen. Októberben például a Fivoszhoz kapcsolódó cégektől több mint tízmillió forintos árbevételünk keletkezett, ami folyamatosan nő. Egyébként már nemcsak érdeklődőként, hanem – négy éve – kiállítóként is részt veszünk a Fivosz rendezvényein.

Az interjú további részleteit ide kattintva olvashatják.

Gratulálunk Virág Viktornak és további sok sikert kívánunk neki, büszkék vagyunk, hogy a tagjaink között tudhatjuk.

Te is szeretnél egy sikerközösség részese lenni, együtt fejlődni és gyarapodni, üzleti partnerekre, sőt barátokra szert tenni?

Akkor ne habozz, csatlakozz hozzánk FIVOSZ tagként! 

 

 

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency