Főoldal Hírek ŠKODA KEDVEZMÉNY a Fiatal Vállalkozók Hete résztvevőinek
ŠKODA KEDVEZMÉNY a Fiatal Vállalkozók Hete résztvevőinek
0

ŠKODA KEDVEZMÉNY a Fiatal Vállalkozók Hete résztvevőinek

0
0

A FIVOSZ céges tagjai és a Fiatal Vállalkozók Hete résztvevői számára – az elérhető legmagasabb flottakedvezményt biztosítja partnerünk, a ŠKODA. Továbbá minden FIVOSZ tag részére, aki egy új ŠKODA modell mellett teszi le a voksát, biztosítunk egy vezetéstechnikai tréninget.

Azonban MOST nem csak tagjaink részesülhetnek ezen különleges kedvezményekben, hanem mindenki, aki részt vett a FIATAL VÁLLALKOZÓK HETÉN idén Novemberben a Budapest Bálnában.

 

 1. Regisztrálj a www.fivosz.skoda.hu oldalon

2.Látogass el a ŠKODA üzleteibe DECEMBER 20-ig

3.Mutasd be az eseményre való regisztrációkor kapott visszaigazoló e-mailt

(Amennyiben ez nem áll rendelkezésedre, kérlek írj a [email protected] e-mail címre és mi elküldjük neked)

4.Élvezd a kedvezményeket és az új ŠKODA autód illatát!

 

Kell ennél jobb Karácsony?

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency