Főoldal Kiemelt hírek Piac&Profit KKV-akadémia – Ügyfélélmény a 21. században
Piac&Profit KKV-akadémia – Ügyfélélmény a 21. században

Piac&Profit KKV-akadémia – Ügyfélélmény a 21. században

0
0

Hogyan fokozzuk folyamatosan ügyfeleink élményszintjét, hogyan érjük el hűségüket, elégedettségüket ma a 21. században? Megtudhatod Te is, ha részt veszel a Piac&Profit Ügyfélélmény a 21. században című konferenciáján! FIVOSZ tagként ráadásul kedvezménnyel regisztrálhatsz a rendezvényre! 

FIVOSZ tagjaként, partnereként a Piac & Profit az Ügyfélélmény a 21. században című konferenciára egyedi, kedvezményes részvételt biztosít számotokra, ugyanis a FIVOSZ a Piac & Profit konferenciák állandó Szakmai partnere.

A konferencia kedvezményes részvételi díja: 12.000 Ft+Áfa

Kérjük, a regisztrációkor a kedvezmények közül ezt jelöld meg: FIVOSZ kedvezmény

Helyszín: Budapest, Gundel Étterem, 1146 Gundel K. út 4.

Időpont: 2017. október 5. (csütörtök) 9.00– 17.30

Szeretnél részt venni több hasznos konferencián? Lépj be a FIVOSZ közösségébe, és új lehetőségek nyílnak meg előtted! 

Miről szólunk?

A sikeres cég elsődleges „terméke”az ügyfélélmény.

A bevételek ötödét is veszítheti a cég egy év alatt, ha nem kiemelten kezeli az ügyfeleit, ha minden munkatársa, a szervezet egésze nincs átitatva az ügyfelek szolgálatával, az ügyfél elégedettségére törekvéssel. A technológia rohamos fejlődése, a fogyasztók tudatosodása és a piaci verseny élesedése miatt elsődleges stratégiai feladattá vált az ügyfélélmény folyamatos fejlesztése.

Hogyan fokozzuk folyamatosan ügyfeleink élményszintjét, hogyan érjük el hűségüket, elégedettségüket ma a 21. században?

Kinek hasznos?

Várjuk az ügyfélközpontúság fontosságát felismerő cégek vezetőit, akik meg szeretnék ismerni a legújabb, azonnal hasznosítható gondolkodásmódot, technikákat, módszereket. Mert tudják, hogy ez a versenyképesség megőrzésének kulcsa.

A konferencia kiemelt témái

  • A mai és holnapi ügyfélszolgálat.
 • Ügyfélélmény digitalizációval.
 • Az új technológiák bemutatkoznak.
 • Jó gyakorlatok.
 • Az ügyfél érzelmi kötődésének pszichológiája.
 • Ügyfélút-tervezés. A felismeréstől az álomügyfélig.
 • A tudatos ügyfél.
 • A nélkülözhetetlen munkatársi elkötelezettség.
 • A jó panasz- és problémakezelés.
 • Az ügyfélélmény növelésének eszköztára.

Új tudások, jó gyakorlatok, sikeres példák!!!

Felkért Előadóink

Szabó Csaba (Develor), Jagodics Tamás (Cégmenedzser), Keleti József (Bisnode), Serényi János ( Értéktrend),  Dimitrova Dessislava (Alpha-Sonic), Kovács Eszter (Profiltraining Kft.), Szántó Péter (Springtab), Zeisky Ákos  (ESSENTIA™ ), DIMSZ, Reisz Róbert (SelfSell.hu), és még sokan mások az élvonalból.


Részletes program itt elérhető!

A KEDVEZMÉNYES REGISZTRÁCIÓÉRT IDE KATTINTS!

 

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency