Főoldal Céges oldal Borsod Strom Kft.

Borsod Strom Kft.

0
0
rnrnrnrn

rnrnrnrn

Látogassa meg honlapunkat, vagy facebook oldalunkat ajánlatainkért! Vállalkozásunk célja, hogy biztonságosabbá és megbízhatóvá tegye a környezetünkben fellelhető elektromos rendszert, elhárítsa a hibákat, és segítse a felhasználóknak, hogy hosszú távon fenntartható legyen egy rendszer. Fontosnak tartjuk az olyan kivitelezést, amely megfelel a jelenleg hatályos szabványoknak, ezzel biztosítva az általánosan elfogadott működéshez és életvédelemhez szükséges feltételeket.Körülöttünk rengeteg az elektromossággal kapcsolatos veszély. Áramütés, túlmelegedés, zárlat okozta tüzek, amelyek sokszor a nem szakszerű szerelésből, vagy az elöregedett elhanyagolt rendszerből fakad. Egy megfelelően kialakított, felügyelt és folyamatosan ellenőrzött rendszerben ezeknek a lehetősége minimálisra csökkenthető. működéshez és életvédelemhez szükséges feltételeket.Akár családi házban, lakásba, munkahelyen, vagy ipari létesítményben merül fel probléma, vagy bármilyen villanyszereléssel kapcsolatos kérdés, telefonon és elektronikus úton e-mailben, vagy Facebookon elérhetőek vagyunk. működéshez és életvédelemhez szükséges feltételeket.

rnrnrnrn

rnrnrnrn

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency