Főoldal Céges oldal MD Energy Company – Energia Beszerzés Tanácsadás (Mayer Dávid EV.)

MD Energy Company – Energia Beszerzés Tanácsadás (Mayer Dávid EV.)

0
0

Köszönöm, hogy érdeklődik cégem és szolgáltatásaim után. Mayer Dávid vagyok energia beszerzési tanácsadó. Pécsett születtem és 30 éves vagyok. Előszőr az energia piaccal kezdő értékesítőként 2009-ben találkoztam a lakossági szegmensben földgáz energia szolgáltatás értékesítésével. Ezzel a termékkel 1 évig foglalkoztam amikor elcsábított a kereskedelem. 2014 tavaszán tértem vissza az energia területére értékesíteni, egy külső partner által az ELMŰ színeiben kamatoztattam tudásom, mint Értékesítő, Villamos energia beszerzési tanácsadó. Itt eltöltöttem 3 gazdag évet. A 3 év alatt itt a KKV-ben (Kis- és Középvállalati szegmens), tetemes tudásra és tapasztalatra tettem szert. Megismertem több, mint 1000 céget, ezek közül többel a mai napig kapcsolatban állok támogatóként. 2017/18 időszaka alatt a MET és a Telekom vegyes vállalatával szerződtem le, azaz az E2 Hungary Zrt-vel és megismerkedtem a Gáz energia szegmenssel és folytattam munkám ebben az iparágban egészen a ’18-as energia válságig, amikor bedőlt a villamos majd a földgáz energia piac. 2019-ben bele kóstoltam egy Energia „Bróker”, energia tendereztető cég működésében és innen jött az ötlet, hogy lehet ezt személyre szabottabban és komplexebben csinálni. Így ezt a támogató vállalkozást az olyan cégeknek hoztam létre, akiknek erről a területről nincs kellő információjuk, valamint elfoglaltságuk miatt elegendő idejük, vagy nincs kapacitásuk energetikus foglalkoztatására. Így a cégem segítségével egy olyan támogatói hátteret szeretnék ügyfeleimnek létrehozni, ahol mindig a piacnak megfelelően a lehető legjobb energia beszerzési árak mellett szerződhetnek a szolgáltatókkal. Ezzel is részesei lennénk egy tudatos energia gazdálkodási közösségnek. Az energia hatékony felhasználásáról és az ökológiai lábnyom csökkentéréséről manapság egyre gyakrabban hallani, tudom milyen fontos és felelősségteljes szerep az energia és a megújulóenergia piac összekötése. Az évek folyamán felépített kapcsolatrendszeremet használva tudok egy olyan szerteágazó és hatékony szolgáltatást nyújtani a cégek számára, amely vállalkozásom hosszú távú fenntarthatóságát eredményezi, így ügyfeleim hosszútávon biztonságban érezhetik magukat.

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency