Főoldal Hírek Mesterséges intelligenciával fejlesztő cégek pályázatát várja a Magyar Telekom
Mesterséges intelligenciával fejlesztő cégek pályázatát várja a Magyar Telekom

Mesterséges intelligenciával fejlesztő cégek pályázatát várja a Magyar Telekom

0
0

A hazai vállalatok nagy része gondolkodik vagy már aktívan fejleszt mesterséges intelligenciával, amely komoly előrelépést jelenthet, ugyanakkor egyik pillanatról a másikra felboríthatja az erőforrás- és kapacitástervezést. Számukra nyújt lehetőséget a Magyar Telekom októberben induló pályázata. Olyan cégek jelentkezését várják, akik már elindították a mesterséges intelligencia használatával összefüggő, vagy használatára irányuló fejlesztéseiket, és ehhez szeretnék bővíteni fejlesztői környezetüket, szerverinfrastruktúrájukat. A pályázat nyertesei egy éven keresztül térítésmentesen kapnak hosting szolgáltatás a Telekomtól a szerverkapacitásuk bővítéséhez.

A Magyar Telekom 2023. október 9-e és november 17-e között várja a jelentkezéseket a pályázat felületén, ahol a vállalatra és kapcsolattartásra vonatkozó adatok megadásával, valamint a pályázati dokumentáció beküldésével lehet jelentkezni.

A pályázóknak több feltételnek is meg kell felelniük: mesterséges intelligenciát alkalmazó K+F tevékenységet végeznek, legalább két éve működnek és minimum tíz embert foglalkoztatnak teljes munkaidőben. A bírálatnál előnyt élveznek azok a pályázók, akik jelentős digitális transzformációs erővel bíró fejlesztésekkel járulnak hozzá a hazai gazdaság erősödéséhez, versenyképességéhez, továbbá ezekben a fenntarthatóság szempontjait is érvényesítik. A pályázati feltételeknek megfelelő jelentkezők közül a Magyar Telekom szakmai zsűrije választ ki három vállalatot, akik egy éven keresztül térítésmentesen vehetik igénybe a Magyar Telekom – fejlesztői környezet kialakítására tökéletesen alkalmas – Virtuális szerverbérlés XL csomagját.

„Már a hazai vállalatok is ráléptek arra az útra, hogy a mesterséges intelligenciában aktívan gondolkodnak, fejlesztenek, kísérleteznek. Ehhez rugalmasan igazodó fejlesztői környezetre, könnyen skálázható szerverinfrastruktúrára van szükség. Prémium IT megoldásokkal a Magyar Telekomnál már arra az időszakra készülünk, amikor a mesterséges intelligencia natív módon lesz a hétköznapjaink része. Az ehhez vezető úton pedig örömmel támogatjuk azokat a partnereket, akik szintén abban érdekeltek, hogy a magyar gazdaság szereplői minél versenyképesebben tudják kihasználni az AI-ban mutatkozó lehetőségeket” – mondta Gonda Gábor, a Magyar Telekom Vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese.

További részletek és a pályázat beadása:
https://www.telekom.hu/vallalati-megoldasok/szolgaltatasok/hosting/palyazat

 

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency