Főoldal Hírek Ipari Nap a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központban
Ipari Nap a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központban
0

Ipari Nap a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központban

0
0

Figyelem!😊

2023. október 25-én Zalaegerszeg Megyei Jogú Város és a Pannon Egyetem szervezésében megvalósul az Ipari Nap elnevezésű rendezvény, melynek keretében lehetőség nyílik a Pannon Egyetem képzési és kutatási portfóliójának megismerésére, valamint a regionális kapcsolatrendszer további bővítésére.

Az Egyetem szoros együttműködést folytat a régió gazdasági szereplőivel és önkormányzataival, hogy a munkaerőpiac igényeit leginkább kielégítő módon folytathassák kutatásaikat.

Az erős gazdaság egyik alappillére a versenyképes felsőoktatás, melyre a vármegye önkormányzatai különösen nagy hangsúlyt fektetnek.

Amennyiben szívesen hallanál erről részletesebben, illetve bővítenéd kapcsolatrendszered a régióban, van még néhány szabad hely, regisztrálj az alábbi linken keresztül!😊

REGISZTRÁCIÓ

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency