Főoldal Egyéb MEEVET kutatás az elektronikus eszközök használatáról és az elektronikus ügyviteli folyamatokról
MEEVET kutatás az elektronikus eszközök használatáról és az elektronikus ügyviteli folyamatokról

MEEVET kutatás az elektronikus eszközök használatáról és az elektronikus ügyviteli folyamatokról

0
0

FIVOSZ – MEEVET EGYÜTTMŰKÖDÉS

A kutatás célja a regisztrált villanyszerelők elektronikus ügyintézési szokásainak és az informatikai eszközök használatának felmérése GINOP-5.3.5-18 keretén belül.

Céljuk, hogy felmérjék a regisztrált villanyszerelők , vajon mennyire használják ki az ügyfélszolgálatok elektronikus folyamatait, valamint az 50 év feletti regisztrált villanyszerelők hogyan kezelik az online ügyviteli felületeket. A kérdőívet 202 véletlenszerűen kiválasztott regisztrált villanyszerelő töltötte ki papír alapon. A kérdőívet online módon kiküldték a 4500 regisztrált villanyszerelőnek, közülük 605-en válaszoltak.

Az értékelés során párhuzamosan elemezték az online és offline válaszokat feltételezve, hogy akik elektronikusan kitöltötték a kérdőívet nagyobb jártasságot mutatnak az IT eszközök használatával. Vizsgálták, hogy az életkor és az iskolai végzettség mennyire befolyásolja az elektronikus ügyviteli folyamatok használatát.

A kutatási eredmények megtekintéséhez kattints a letöltésre.

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency