Főoldal Egyéb A körülményekre való tekintettel 2020-ban elmarad Az Év Fiatal Vállalkozója Díj átadása!
A körülményekre való tekintettel 2020-ban elmarad Az Év Fiatal Vállalkozója Díj átadása!

A körülményekre való tekintettel 2020-ban elmarad Az Év Fiatal Vállalkozója Díj átadása!

0
0

Presztízs Neked, a cégednek, az országnak és Európának!

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége a körülményekre való tekintettel meghozta döntését, miszerint 2020-ban Az Év Fiatal Vállalkozói Díj nem kerül átadásra!

Az elmúlt években kiváló vállalkozók vehették át e kitüntetést, akikre azóta is méltán lehet büszke az egész ország. Bár idén nem gyarapodik ezen tehetségek listája, jövőre egészen biztosan sor kerül rá és folytatódik a hagyomány.

Az eddigi jelentkezőknek köszönjük, várjuk jelentkezésetek jövőre is!

Csüggedni azonban nem érdemes, ugyanis a Fiatal Vállalkozók Hete 2020-ban sem marad el!

Kövesd velünk otthonról November 16-20 között! Részletek hamarosan…

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency