Nemzetközi szinten terjeszkednél?
HEPA-FIVOSZ együttműködés

HEPA a FIVOSZ Garden Partyn

A FIVOSZ együttműködő partnere a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség

Az együttműködésnek köszönhetően a nemzetközi piacra lépésben segítjük a fiatal vállalkozókat képzések, tanácsadások és nemzetközi kiállításokon való megjelenés által.

A HEPA célja, hogy megbízható és aktív partnere legyen a magyar kis- és középvállalkozásoknak az exportfejlesztés területén, hozzájárulva a hazai exportsikerekhez.

Ebben segíti a HEPA a FIVOSZ közösségét és a magyarországi vállalkozókat: A nemzetközi kereskedelmi kapcsolatok kialakítását piackutatással, üzleti tanácsadással és exportfókuszú képzésekkel támogatja, melyet a FIVOSZ felületeink keresztül is eljuttat a fiatal vállalkozók számára, akik a jelen-jövő gazdasági szereplőiként nagyon fontos szerepet töltenek be a gazdasági növekedés kapcsán.

A HEPA gazdaságdiplomáciai és üzleti kapcsolatrendszerének, valamint a minőségi magyar termékeknek köszönhetően világszínvonalú hazai termékek kerülhetnek a nemzetközi piacokra.

A HEPA-val való közös munka első lépéseként egy részletes exportérettségi felmérés készül, ezt követően a HEPA javaslatokat tesz a vállalkozás céljaihoz igazodó, az adott iparághoz illeszkedő, dinamikusan alakítható szolgáltatáscsomag kialakítására azért, hogy a külpiaci megjelenés megfelelő alapokkal induljon el.

Amennyiben nemzetközileg versenyképes termékekkel, szolgáltatással rendelkezel és a külpiacra lépésben segítségre van szükséges kérjük írj a [email protected] címre és közvetlen módon is összekötünk partnerünkkel, a HEPA-val.

Ha további információkat szeretnél az export lehetőségek kapcsán, kattinst ide!