Főoldal Kiemelt hírek Magyarországon járt a TÜGIAD, az első nemzeti- és egyetlen nemzetközi török vállalkozói szervezet
Magyarországon járt a TÜGIAD, az első nemzeti- és egyetlen nemzetközi török vállalkozói szervezet
0

Magyarországon járt a TÜGIAD, az első nemzeti- és egyetlen nemzetközi török vállalkozói szervezet

0
0

A FIVOSZ-szal való együttműködés keretében Magyarországon járt a TÜGIAD, az első nemzeti- és egyetlen nemzetközi török vállalkozói szervezet.

A szervezetet 1986-ban alapították, és 850 tagvállalatában 50 milliárd dollár árbevételt generál. A tagok 18 milliárd dolláros export és 23 milliárd dolláros import tevékenységet bonyolítanak, főként: Németország, Olaszország, Anglia, USA, Franciaország, Spanyolország, valamint Közel-Kelet és Távol-keleti országokkal.

A rendezvénynek a VOSZ (Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége) adott otthont június 8-án, amelyen a TÜGIAD vezetősége, nagyvállalatok és 2. generációs fiatal vállalkozók, köztük a FIVOSZ tagjai találkoztak és folytattak B2B üzleti megbeszéléseket. A vendégeket György László államtitkár és Dr. Kovács Patrik, a FIVOSZ alapító-elnöke és a VOSZ társelnöke köszöntötte, majd a beszélgetés során kiemelt téma volt a már 2014 óta tartó együttműködés jelentősége abban, hogy minél több lehetőséget nyújtsunk közösen a fiataloknak.

A FIVOSZ és a VOSZ közösen tette lehetővé az esemény megvalósulását, hiszen fontosnak tartjuk, hogy a KKV szektor minden generációja megfelelő üzleti partnereket tudjon találni. Szervezetünk továbbra is elkötelezett, hogy aktívan ápoljuk és fejlesszük nemzetközi kapcsolatainkat , hiszen a jelenlegi gazdasági helyzetben kiemelten fontosnak tartja a FIVOSZ, hogy új beszállítókkal, új partnerekkel és üzlettársakkal lehessen találkozni!

 

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency