Főoldal Kiemelt hírek FIVOSZ Sport és Életmód Bizottság – Conference & Party – Ezt Te sem hagyhatod ki!

FIVOSZ Sport és Életmód Bizottság – Conference & Party – Ezt Te sem hagyhatod ki!

0
0

A tavalyi évben nagy sikert aratott Sportkonferencia idén is megrendezésre kerül, méghozzá október 11-én a BoB-ban. Ha már tagunk vagy, más teendőd nincs, csak beregisztrálni! Az előző év sikerein felbuzdulva az idén sem maradnak el az inspiráló előadók. Ráadásul erről a rendezvényről Te sem hiányozhatsz! 

El ne felejts regisztrálni!
Helyszín: BoB (Budapest, 1051, Széchenyi István tér 7, 1051)
Időpont: 2017. 10.11. 18:00 – 

A konferencián Bara Csaba, a FitBalance ügyvezetője és tulajdonosa fogja megosztani történetét arról, hogy hogyan csinált a semmiből egy milliárdos üzletet. 
Kaszás Attila, a VIWA vitamnvíz ügyvezetője és tulajdonosa fog beszélni arról, hogy hogyan tudja dominálni a vitaminvizek piacát Kínától – Dubai-on és Budapesten át – Prágáig.

Takács Szabolcs, a híres @30asnyugdíjas fog bepillantást engedni a titokba, miként lehet 34 évesen nyugdíjba vonulni, élvezve a passzív jövedelem adta előnyöket.

Emellett kerekasztal beszélgetés során fogjuk kikérni Magyarország vezető bloggereinek tanácsát arról, hogy hogyan lehet puszta energia és kitartás befektetésével hatalmas követő táborra szert tenni, piacvezető pozíciót szerezni. A kerekasztal meghívottjai: Simon Alexandra (Fitness Junkie).  Emmer Szabina, a Blogozine (Cosmopolitan blogger verseny középdöntőse, Femina és Index kiemelt bloggere) bloggere. Tajti Ildikó (Tindigo), a szepsegreceptek.hu tulajdonosa.

Részletes program:

18:00: Regisztráció
18:20: Köszöntő – Békési Brigitta – Sportbizottság Elnöke
18:30: VIWA előadás – Kaszás Attila – VIWA vitaminvíz tulajdonosa, ügyvezetője
19:15: 30-as nyugdíjas előadás – Takács Szabolcs – @30asnyugdíjas
20:00: Kerekasztal beszélgetés – Simon Alexandra (Fitness Junkie),  Emmer Szabina (Blogozine), Tajti Ildi (Szépségreceptek)
20:30: FitBalance – Bara Csaba – A FitBalance tulajdonosa
21:15: Networking

REGISZTRÁCIÓ ITT!

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency