Főoldal Hírek FIVOSZ Est – Üzleti tanulságok és kapcsolatépítés!
FIVOSZ Est – Üzleti tanulságok és kapcsolatépítés!

FIVOSZ Est – Üzleti tanulságok és kapcsolatépítés!

0
0

Sokan kértétek, hát eljött az idő! Kapcsolatépítés mindenek felett!

Vállalkozóként neked is szükséged van üzleti kapcsolatokra, akik között segítő társakra, üzletfelekre, ügyfelekre találhatsz. Ismeretséget kötni viszont nem is olyan könnyű, főleg, ha visszahúzódó személyiség vagy.

Ezen az estén segítséget kapsz ahhoz, hogy úgy szerezz ismeretségeket, üzleti kapcsolatokat, hogy közben nem remeg a hangod, nem izzad a tenyered, és jól érzed magad. Ráadásul az est folyamán tanultakat az előadás után, irányított módon gyakorolhatod!

Program

17:30 Regisztráció

17:55 Megnyitó – Welcome

18:00 Oltványi Zsolt – Hogyan csináltam, avagy üzleti tanulságok

Az Év Fiatal Vállalkozója 2016 Díj nyertese, a Mentes Cukrászüzem és Egészségközpont alapító tulajdonosa mesél a kezdetekről, hogyan építette fel vállalkozását és megosztja velünk azokat az üzleti tapasztalatokat és tanulságokat melyek kikövezték útját!

Gyakorlati sikertörténet, releváns tanácsokkal!

18:30 Lupui Iza – csapatépítő tréner

Hogyan ismerkedjünk üzleti szférában, ha zárkózott típusok vagyunk? Mit tegyek, hogy fejlesszem magam e területen?

Lupui Iza előadása során ezekre és még több kérdésre választ kapsz, mindezt érdekes interaktív játékkal megspékelve!

Ültetett, moderált kapcsolatépítés! Itt biztosan partnerre találsz!

Kapcsolatépítési szekciónkat a Te igényeidhez mérten alakítjuk ki! Moderátor fogja levezényelni az estet, azonban itt nem kell feszengned, hisz a bizalomra épülő üzleti kapcsolatok a jó hangulat alapjain nyugszik!

Lazíts, építs kapcsolatokat szakszerűen, névjegykártyát mindenképp hozz magaddal a többit pedig bízd ránk!

A program előadói még bővülni fognak, jelenleg felkérés alatt állnak!

Biztosítds be helyed még MA!

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency