Főoldal Egyéb Élelmiszergazdasági innovációk – Finanszírozási konferenciája
Élelmiszergazdasági  innovációk – Finanszírozási konferenciája

Élelmiszergazdasági innovációk – Finanszírozási konferenciája

0
0

Fejlesztené vállalkozását az élelmiszergazdaság területén, de hiányzik hozzá a forrás, amely leginkább illeszkedik céljaihoz? Az Élelmiszergazdasági Innovációk Finanszírozási Konferenciáján a helye!

Az elmúlt időszakban a finanszírozási palettán számos olyan pénzügyi termék jelent meg, melyek megfelelően illeszkednek élelmiszergazdasági innovációk finanszírozásához – ezek áttekintése és az innovációk ösztönzése kerül fő fókuszba a május 17-én első alkalommal megrendezésre kerülő konferencián.

Az Agrárinformatikai Klaszter és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közös rendezvényének célja, hogy bemutassa a jelenleg elérhető és a közeljövőben várható, új termékek és innovációk létrejöttét, piacra lépését segítő forrásokat. Ezen kívül segítséget kíván nyújtani a vállalkozásoknak abban, hogy megtalálják a fejlesztésükhöz legjobban illeszkedő forrásokat és válaszokat kapjanak a témával kapcsolatos kérdéseikre. 

A konferencia időpontja: 2019. május 17., 8:30-tól.

A konferencia helyszíne: Magyar Telekom Székház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 36.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

További információ, részletes programért kattints!

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency