Főoldal Egyéb CleanConcept – Takarítás prémium köntösben
CleanConcept – Takarítás prémium köntösben

CleanConcept – Takarítás prémium köntösben

0
0

Új Tagunk a CleanConcept!

Ne csak az ételeknél figyeljetek oda az egészségre! A CleanConcept csapata egészséges környezetet teremt otthonotokban és irodátokban is! 

Csapatuk prémium kategóriás gépekkel és magas szintű szaktudással száll szembe bármi nemű kosszal, atkával, porral és allergénekkel!  

Legyetek tudatosak a tisztaság terén is, keressétek őket bátran! Profiljukban Airbnb, otthon, iroda, étterem és még sok más helység takarítása megtalálható!

www.cleanconcept.hu

+36204838131

Fb: @cleanconcept

Instagram: @cleanconcept19

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency