Főoldal Hírek Fiatal Vállalkozók Hétvégéje 2018
Fiatal Vállalkozók Hétvégéje 2018

Fiatal Vállalkozók Hétvégéje 2018

0
0

Fiatal Vállalkozók Hétvégéje 49 sikeres vállalkozóval és VELED! 2018. szeptember 22-23!

Exkluzív környezet, értékes kapcsolatok, különleges vacsora!

Idén is megrendezésre kerül a nagy sikerű Fiatal Vállalkozók Hétvégéje, ahol elegáns környezetben, baráti hangulatban tudunk az üzletről beszélgetni! Várunk Téged is! 🙂

Építed a céged, de szeretnél gyorsabban fejlődni? Új, értékes üzleti kapcsolatokat keresel? Akkor itt a helyed!

49 vállalkozónak mutatunk be (köztük 40 és 150 fős cégek tulajdonosai egyaránt vannak), akik pár lépéssel előrébb járnak, mint Te és Neked segítenek, ez az a hely ahol életreszóló Üzleti és baráti kapcsolatokat építhetsz velük!

PROGRAMOK:

Szombat (09.22.)

 • 09:00 – 09:30 Alig várjuk, hogy találkozzunk Veled, és igyunk közösen egy finom kávét a regisztráció és a szállás elfoglalása után!
 • Miután mindenki megérkezett Angelica Grófné a Kastély tulajdonosa fog minket köszönteni, majd az Ő vezetésével fogjuk este megnézni a múzeumot és a kiállítást, ahol részesei lehetünk a történelemnek.
 • 09:30 – 10:45   A híres mesterségem címere, avagy FIVOSZ elevator pitch, mely során röviden bemutatkozhatsz a többi résztvevőnek. Ha van már 1 perces bemutatkozód most tesztelheted élesben, ha még nincs, akkor itt a lehetőség, hogy összeállítsd a sajátodat is, melyet közösen tökéletesítünk!
 • 10:45 – 11:00 Teszteld, hogy mennyire jó a memóriád! Hány névre emlékszel az elmúlt egy órából? – Kapcsolatépítő kávészünet
 • 11:00 – 12:30 Fejlesztenéd a cégedet itthon, vagy szeretnéd magad megmutatni külföldön, de forrás hiányában eddig nem volt lehetőséged? Akkor mindenképpen Neked szól a következő pár óra melyben sok-sok információt kapsz az elérhető legjobb lehetőségekről az alábbi kiemlet beszélgetőpartnerekkel:

Krisán László – vezérigazgató – KAVOSZ Zrt. (Széchenyi kártya program)

Kiss László – OTP Bank Nyrt.

Botond Szabolcs – befektető – Powerangels

 

 • 12:30 – 14:00 Ebéd kis csavarral, majd meglátod 🙂
 • 14:00 – 15:30 Változást szeretnél a cégedben? Új rendszert szeretnél bevezetni, digitalizálnál, szervezetfejlesztenél?
  Akkor mutatunk pár technikát, amivel könnyebben elérheted a kollégáid körében, hogy proaktívan álljanak a változásokhoz, mindezt interaktív környezetben!
 • 15:30 – 15:45 Kapcsolatépítő Kávészünet
 • 15:45 – 17:30 Kovács András – kardkészítő mester, aki nem akármilyen kardokat készít 20 éve. A saját álmát követve tanulta meg fiatalként a szamurájkardok készítésének mesterségét, melyeket a hagyományos japán kard készítő technológiával gépek nélkül kovácsol. Ha valaki ellátogat hozzá akár XV-XVI. századi katanákkal, wakazasikkal vagy épp tantokkal találkozhat, melyeket restaurálásra küldenek hozzá. A hétvégén mi is megnézhetjük ezeket a kincseket és meghallgathatjuk a szakmával és a japán kultúrával ötvözött előadását, melyből mindenki erőt nyerhet!
 • 17:30 – 18:30 Kastély Múzeum látogatás, ahol az idegenvezetőnk maga a Grófné lesz
 • 19:30 –  A nap végére a koronát egy hatalmas BARBEQUE ÉS GRILL PARTYval tesszük fel a gyönyörű kertben, ahol rumokat, whiskey-ket és borokat kóstolhatunk egy kellemes szivar mellett, és oszthatjuk meg egymással a nap folyamán kapott személyes élményeinket. Az este hangulatát halk jazz zenével alapozzuk meg!
A programokon kívül egész nap ki lehet próbálni a Skoda modelljeit, beton úton és offroad terepen is, mely által jobban megismerkedhetünk a környékkel is.

Vasárnap (09.23.)

 • 07:00 – 9:00 Ébredj velünk! Ha fittek leszünk az esti party után, körbefuthatjuk a Parkot.. 😀 De valószínűbb, hogy a svédasztalos reggeli mellett találkozunk egy kávé, narancslé és rántotta kombóval a kezünkben….
 • 10:00 Hazaindulás

A részvételi díj tartalmazza: szállás az exkluzív Károlyi Kastélyban, ebéd, különleges BBQ vacsora, 2x kávészünet, előadások és kapcsolatépítés!

nem vagy még tag? nézd meg az előnyöket:

TAGSÁG ELŐNYEI

 

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency