Főoldal Kiemelt hírek Hozzáadott Helyi Érték Díj (HHÉD) pályázat
Hozzáadott Helyi Érték Díj (HHÉD) pályázat

Hozzáadott Helyi Érték Díj (HHÉD) pályázat

0
0

“Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2018-ban is meghirdeti a Hozzáadott Helyi Érték Díj (HHÉD) pályázatot.

 

A Hozzáadott Helyi Érték Díj pályázat célja, hogy elismerje azokat a társadalmi vállalkozásokat, amelyek termékeikkel, szolgáltatásaikkal, sikerrel vesznek részt a helyi közösség szükségleteinek kielégítésében, a munkanélküliség felszámolásában; továbbá a vállalkozói és a szociális értékek innovatív alkalmazásával segítik a közösség fejlesztését. A díj értékeli és erősíti a fenntartható társadalmi vállalkozások piaci jelenlétét és szerepét, hogy azok mielőbb a for-profit szféra megbízható partnereivé váljanak.

2018-ban is elismerjük a Társadalmi vállalkozások felelős támogatóit CSR Díjunk keretében.  Erre azok a for-profit vállalkozások, befektetők és pénzintézetek jelölhetőek illetve jelentkezhetnekamelyek termékek és szolgáltatások vásárlásával, megbízásokkal, közös projektekkel segítettek és segítenek a társadalmi vállalkozások üzleti céljainak és tervezett társadalmi hatásainak elérésében, vagy pénzügyi forrásokat biztosítottak a fejlődésükhöz.

 

A négy kategória:

  1. Legjobb termék-előállító társadalmi vállalkozás
  2. Legjobb szolgáltató társadalmi vállalkozás
  3. Legjobb közösségfejlesztő társadalmi vállalkozás
  4. Társadalmi vállalkozások felelős támogatója – CSR Díj

 

Az első három kategóriára -a kiírásban meghatározott feltételek mellett – nonprofit gazdasági társaságok, szociális szövetkezetek, alapítványok, egyesületek, egyházi szervezetek nyújthatnak be pályázatot.

 

A részletes kiírást itt olvashatják.

 

A pályázatok beküldésének határideje 2018.10.15. 12.00 óra.

A pályázatot e-mailen keresztül lehet benyújtani a Hozzáadott Helyi Érték Pályázat <[email protected]> e-mail címre a tárgyban megjelölve szervezete nevét.”

A  pályázati adatlapok az alábbi linkeken érhetőek el:

Közösségfejlesztő_adatlap

Szolgáltatás_adatlap

Termék_adatlap

CSR_adatlap_jelentkezés

CSR_adatlap_jelölés

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency