Főoldal Egyéb Fiatal Vállalkozók Hete 2020 Online Üzleti Show – Idén is Nagyágyúkkal jövünk!
Fiatal Vállalkozók Hete 2020 Online Üzleti Show – Idén is Nagyágyúkkal jövünk!

Fiatal Vállalkozók Hete 2020 Online Üzleti Show – Idén is Nagyágyúkkal jövünk!

0
0

Ha november, akkor Fiatal Vállalkozók Hete!

Ez az év sok nehézséget rejtett magában, így idén mindennél jobban szükségünk van inspirációra, motivációra és feltöltődésre. Ez az ország legnagyobb fiatal vállalkozói rendezvénye, ahol a legnagyobb, legsikeresebb vállalkozói adnak elő arról, hogyan kell sikeresen vállalkozni.

2020. November 16-20. között ismét különleges élményben lesz részed életed legfantasztikusabb üzleti show-ján, melyet idén otthonról követhetsz figyelemmel!

Regisztráció és részletek hamarosan…

A körülményekre való tekintettel 2020-ban elmarad Az Év Fiatal Vállalkozója Díj átadása! Az elmúlt években kiváló vállalkozók vehették át e kitüntetést, akikre azóta is méltán lehet büszke az egész ország. Bár idén nem gyarapodik ezen tehetségek listája, jövőre egészen biztosan sor kerül rá és folytatódik a hagyomány.

Azonban a Fiatal Vállalkozók Hete 2020-ban sem marad el!
Kövesd velünk otthonról November 16-20 közöt!!

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency