Főoldal Egyéb Teltház – FIVOSZ Garden Party
Teltház – FIVOSZ Garden Party

Teltház – FIVOSZ Garden Party

0
0

Hatalmas sikert aratott a régen várt FIVOSZ Garden Party!

A jelen körülmények miatt ugyan korlátozott volt a létszám, mégis a megfelelő biztonsági intézkedések mellett 90 fiatal vállalkozó vett részt az eseményen, hogy ebben a nehéz időszakban is fejlessze önmagát és vállalkozását.

Az est folyamán hasznos előadásokat hallhattak résztvevőink márkaépítésről Pomázi Gyula a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnökétől, a külpiacra lépésről Nestor Andreától a HEPA Kül-és Vállalati Kapcsolatok Igazgatójától, továbbá előremutató tanácsokat kaptak Lakatos Gergelytől, a Panyolai Szilvórium Zrt. vezérigazgatójától, hogy hogy is tervezzük meg vállalkozásunk jövő évét az aktuális helyzetben.

Az esemény 18:00-tól egészen 21:00-ig tartott, de sokan döntöttek úgy, hogy tovább maradva kihasználják az időt és értékes kapcsolatokat építenek vállalkozó társaikkal.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok!

Ha szeretnél további képeket látni az eseményről akkor kattints IDE a linkre!

Az összefoglaló videó pedig itt látható!

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency