Főoldal Hírek Egészen a Dunakanyarig szökkent a Tikkadt Szöcske
Egészen a Dunakanyarig szökkent a Tikkadt Szöcske
0

Egészen a Dunakanyarig szökkent a Tikkadt Szöcske

0
0

Egy nagyszerű példa arra, miként hozza össze a feleket a FIVOSZ, akár egy nemes cél érdekében is. Szeretnél bekerülni a médiába? Segítünk – hirdette egyik márciusi rendezvényét a FIVOSZ. A Média Konferencia nagyszerű előadásai szünetében a paleo sütemények mellett az érdeklődők megtudhatták azt is, miként nevezzük magyarul a kólát, sőt bele is kortyolhattak a Tikkadt Szöcskébe. 

A cég ügyvezetője, Neumann-Bódi Edit nemcsak a hagyományos és cukormentes üdítőt segített összehasonlítani, de nagyon nyitott és segítőkész volt egy helyben született ötletet is felkarolni. 

A Dunakanyarban, Kismaroson április 11-én egyszerre emlékeztek a Költészet napjára és Arany János születésének 200. évfordulójára. A diákok egy flashmob keretében kedvenc versüket szavalták az Arany János utcában, és stílszerűen már Tikkadt Szöcskét ittak közben. Mint egy modern bordal, a kóladióból készült szénsavas ital is az irodalom középpontjába került pillanatok alatt. 

Az ötlet a település polgármesterének fejéből pattant ki, aki a Média Konferencia egyik vendége volt. Neubauer Rudolf utólag elmondta: a rendezvényen találkozott először a Tikkadt Szöcskével, azonnal megtetszett neki, hisz egyszerre innovatív és magyar, és nagyszerűen beleillik az újdonságokra mindig nyitott Kismaros profiljába.

A cég és az önkormányzat közti együttműködés a jövőben is folytatódik majd.

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency