Főoldal Hírek Fókuszban: FINTECH – digitális forradalom pénzügyekben
Fókuszban: FINTECH – digitális forradalom pénzügyekben
0

Fókuszban: FINTECH – digitális forradalom pénzügyekben

0
0

A digitális forradalom alapjaiban változtathatja meg a gazdaság – például a vállalati projektek finanszírozásának – működését. Szó esik majd erről is éppúgy, mint a nemzetközi fintech-trendekről, a chatbotok világáról, a neten zajló éles fejlesztési versenyről. 

Az esemény kitűnő találkozási és orientációs pont azoknak a cégvezetőknek, akik a digitalizáció nyújtotta lehetőségek igénybevételével szeretnének költségeket csökkenteni, és egyúttal egyszerűsítenék vállalkozásuk belső folyamatait.

Időpont: 2017. május 18.
Helyszín: Boscolo Budapest Hotel

Legyen Ön is mindig a Fókuszban! 

A tervezett programot ide kattintva érheti el, a konferencia részleteiről és a jelentkezési lehetőségekről a konferencia.hgmedia.hu honlapon és a hivatalos Facebook oldalon talál bővebb információkat.

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency