Főoldal Hírek DISC alapú Kommunikációs tréning
DISC alapú Kommunikációs tréning

DISC alapú Kommunikációs tréning

0
0

Hollósi Szabolcs vezetésével „DISC alapú Kommunikációs” című tréning Szombathelyen, a FIVOSZ Vas megye szervezésében.

Fiatal vállalkozóként a siker egyik záloga hogy eléggé tisztában vagyunk-e magunkkal, ismerjük-e erősségeinket, gyengeségeinket, és olyan csapatot szervezünk-e magunk köré, akik a megfelelő szerepekben tevékenykedve segíteni tudják céljaink elérését.
Minél nagyobb az álmunk, annál fontosabb, hogy kik alkotják a csapatunkat.

Hollósi Szabolcs, viselkedési stílus tanácsadó, tréner a workshopon a DISC modell rejtelmeibe kalauzol minket.

Bemutatja, hogy a W.M. Marston amerikai pszichológus (aki az igazságvizsgáló berendezést, és a Wonder Woman karakterét is megalkotta) által 1928-ban feltalált modell miként vált napjaink egyik legszívesebben alkalmazott önismereti, kapcsolatépítő, kommunikációs eszközévé.

⚠️ Miért a DISC? ⚠️

A DISC egy olyan viselkedési séma, amelynek segítségével az emberek viselkedésbeli sajátosságai jól leírhatóak, felismerhetőek.

A DISC az emberi viszonyoknak olyan közös nyelve, amelyet gyorsan meg lehet tanulni, és azonnal a kapcsolataink fejlesztésének szolgálatába állítani a családunkban, munkahelyünkön, baráti társaságunkban.

Gyere el a workshopra, amely végén tisztában leszel

• a DISC modell alapjaival, az egyes stílusok fő jellemzőivel,
• a DISC keréken való elhelyezkedéseddel, amellyel önismereti tükröt is kapsz,
• azzal is, hogy miért jó, ha van a csapatodban piros, sárga, kék, zöld viselkedési jeggyel rendelkező tagod,
• hogy még mire tudod használni a DISC-et a vállalkozói munkád során (kommunikáció, konfliktuskezelés, delegálás, értékesítés stb.)

📌 Időpont 📌
2019. április 24. 17-20 óráig.

⛩ Helyszín ⛩
Új Nemzedék 9700 Szombathely, Óperint utca 1.

Részvételi díj, jelentkezés
👆 A részvétel teljesen ingyenes. Egy este ami értetek van! 👆

JELENTKEZÉS ITT!

https://www.disctanulokor.hu/

Kapcsolat
FIVOSZ Vas megye

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency