Főoldal Aktuális Indul a Vidék Kaland! Jelentkezés április 18-ig!
Indul a Vidék Kaland! Jelentkezés április 18-ig!

Indul a Vidék Kaland! Jelentkezés április 18-ig!

0
0

Ha 18-35 éves városi fiatalként érdeklődsz a vidéki élet, a mezőgazdaság iránt, és szívesen eltöltenél egy hetet a nyáron egy fiatal gazdánál, akkor jelentkezz a Vidék Kaland Programra!

                          

Ez a kezdeményezés lehetőséget ad arra, hogy a résztvevő belelásson egy gazdaság működésén keresztül a gazdák életébe, hogy hogyan telnek a mindennapjaik. Kaland és egyben kihívás is, hiszen nem turistaként, hanem a gazdaság munkatársaként lehet a tapasztalatokat megszerezni.

A Program korábbi hat éve alatt 187 fiatal szerezhetett közvetlen élményeket a gazdálkodásról. Képek, élmények a korábbi időszakról a Vidék Kaland Facebook oldalán!

A Vidék Kaland Programra az érdeklődőknek pályázniuk kell. Ehhez április 18-ig ki kell tölteni a jelentkezési űrlapot és külön el kell küldeni egy fényképet. A jelentkezőket személyesen meghallgatják az AGRYA munkatársai és ez után választják ki azt a 25-35 fiatalt, aki a programban részt tud venni. Részletek a pályázati felhívásban. Ezt mindenképpen alaposan olvassa át a jelentkező!

Pályázati felhívás itt!

A jelentkezési űrlaphoz kattints ide!

A Vidék Kaland Programnak semmi köze sincs az egyik kereskedelmi csatornán szervezés alatt levő, gazdákhoz kapcsolódó reality showhoz. Attól az AGRYA mereven elzárkózik, ahhoz nem ad semmiféle segítséget, támogatást, mivel a műsor szellemisége ellentétes az AGRYA elveivel.

A Vidék Kaland nem reality show, hanem maga az élet!

#videkkaland #agrya #fiatalgazda #videk

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency