Főoldal Egyéb 2 Tagság 1 áráért – Március 26-ig!
2 Tagság 1 áráért – Március 26-ig!
0

2 Tagság 1 áráért – Március 26-ig!

0
0

Milyen előnyökkel jár a FIVOSZ tagság 365 napra? Most 1 tagság áráért 2 tagságot adunk, március 26. 23:00-ig!

Úgy érzed, hogy egyedül vagy vállalkozóként a problémáiddal? Segítünk!

Meghívunk a FIVOSZ legbelsőbb körébe, hogy havonta együtt fejlődjünk, építsünk kapcsolatokat és lendüljünk túl a kihívásokon, a havi FIVOSZ rendezvényeken. Ha voltál már a Fiatal Vállalkozók Hetén, vagy tagként is kipróbáltad már a FIVOSZ-t, köztünk a helyed!

2 TAGSÁG EGY ÁRÁÉRT!

Ha MÁRCIUS 26-ig kiváltod saját tagságod, akkor +1 tagságot adunk GRÁTISZBA, melyet oda ajándékozhatsz egy ismerősödnek (erre 3 hónapot biztosítunk számodra)! Lényegében fél áron váltottál FIVOSZ tagságot!

Légy tagja az ország legsikeresebb fiatal vállalkozói sikerközösségnek!

Milyen előnyökkel jár a FIVOSZ tagság? Katt és tudj meg többet!

Ha még maradt kérdésed, írj nekünk bizalommal a [email protected] címre, vagy hívj minket a +36 30 364 0302 telefonszámon és mi válaszolunk Neked!

Reméljük hamarosan Tagjaink között köszönthetünk!

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency