Főoldal Egyéb A biztonság versenyelőny – Szikora Mérnökiroda Kft.
A biztonság versenyelőny – Szikora Mérnökiroda Kft.

A biztonság versenyelőny – Szikora Mérnökiroda Kft.

0
0

Munkáltatóként bizonyára tisztában van milyen, munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi kötelezettségei vannak annak érdekében, hogy munkavállalóit megvédje a munkahelyi egészségügyi és biztonsági kockázatoktól.  Mindezek teljesítésének érdekében számos intézkedési és adminisztratív feladatot kell elvégeznie.

A munkahelyi egészségvédelem és biztonság azonban nem csak a jogszabályok betartását jelenti, és jóval több egy adminisztratív feladatnál is: a jó vállalatirányítás elengedhetetlen része.

Hiszünk abban, hogy a cégek kulcsfontosságú feladata – a profit és értékteremtés mellet – a munkavállalói csapat testi, lelki és szellemi épségének, egészségének megőrzése. Ezen feltételek biztosításával valósulhat meg a stabil és eredményes működés. A munkavállalók lojalitása, elkötelezettsége, az üzleti ügyfelek megnyerése és megtartása, a befektetők bizalma pedig „már csak” melléktermék. A mi csapatunk ennek eléréséhez járul hozzá a professzionális szakértelmével és ügyfélközpontúságával.

Teljeskörű tűzvédelmi-, munkavédelmi-, és környezetvédelmi szolgáltatások.

Szikora Zsolt Ügyvezető

Elérhetőség:

Tel.: +36 20 945 3906

Web: szikora-mernokiroda.hu
E-Mail: [email protected]

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency