Főoldal Hírek FIVOSZ Est – 2000 éves praktikák fiatal vállalkozóknak
FIVOSZ Est – 2000 éves praktikák fiatal vállalkozóknak

FIVOSZ Est – 2000 éves praktikák fiatal vállalkozóknak

0
0

A nyári szünet után most mi is visszatérünk és újult erővel szervezzük az ősznyitó FIVOSZ Estünket!

Hogyan üzleteltek az ókorban? – 2000 éves praktikák fiatal vállalkozóknak!

BUSINESS (UN)USUAL: INNOVÁCIÓ, BOSZORKÁNYSÁG, VAGY KATASZTRÓFA?

Történelmi standup előadás vállalkozóknak

Imádjuk a sikersztorikat, de valóban megismételhetők? Honnan ismerjük fel a válságtüneteket, és hogyan ne játsszuk el a maják összeomlását? Ki az igazi sikeres vezetői példakép: Jean d’Arc vagy Dzsingisz kán? Hogyan lett sikeres egy orgiaváddal reklámozott ókori közösségi startup?

Az előadás az újvonalas, probléma-centrikus történettudomány segítségével mutatja be a modern világ „tuti receptjei” és „jó gyakorlatai” helyett a worst practice modellt. Ha van már 5000 évnyi rossz gyakorlatunk, itt az ideje használni.

Program

17:30 Regisztráció

17:55 Megnyitó

18:00 Hogyan üzleteltek az ókorban? – 2000 éves praktikák fiatal vállalkozóknak!

Az est előadója nem más lesz, mint Antalffy Péter

Antalffy Péter fiatal történész, egyiptológiát és történettudományt hallgatott az ELTE-n. Kétszer nyert államközi kutatóösztöndíjat Egyiptomba.  Kutatóként a különböző kultúrák találkozásai és ütközései foglalkoztatják, valamint a történettudomány megismerési módszerei. Elmélyült tanulmányokat folytatott az ókori és az ősi amerikai kultúrák terén.
Előadásai során nemcsak egy-egy érdekes téma bemutatására törekszik, hanem megkérdőjelezi megrögzött beidegződéseinket is.  2000 éves praktikákat mutat be, hogy elődeink üzletkötési és kapcsolatépítési politikájából is tanulhassunk.

18:30 Kapcsolatépítés élesben remek hangulat és finom italok mellett

Október 02. 17:30
Esetleg Bisztró, 1097 Budapest, Fővám tér 11-12.

Az már biztos, hogy a hangulat most is fergeteges lesz és sok új embert ismerhetsz meg!

Nyissuk meg együtt az őszt!

A részvétel tagjainknak díjmentes, a tagsággal nem rendelkezőknek a belépő br. 5000 Ft. +1 főt hozhatsz magaddal, számára a belépés díjmentes!

REGISZTRÁCIÓ ITT

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency