Főoldal Egyéb Világszinten ismerték el a FIVOSZ munkáját
Világszinten ismerték el a FIVOSZ munkáját

Világszinten ismerték el a FIVOSZ munkáját

0
0

A világ 167 országával együtt tanácskozott a héten a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) delegációja, Kovacs Patrik elnök vezetésével, a Global Entrepreneurhsip Congressen. 

A nemzetközi közösség kiemelte az eddigi eredményeit a FIVOSZ-nak – mint a 10 éves Fiatal Vállalkozók Hete egyik legrégebbi szervezője – valamint tapaszatalatát, mellyel hozzájárultunk a nemzetközi közösség fejlődéséhez.

Az eseményt Törökország elnöke, Recep Tayyip Erdoğan nyitotta meg, de részt vett rajta a Coca-Cola vezérigazgatója, az OECD, az ENSZ és a Világbank vállalkozásokért felelős igazgatója is.

A nemzetközi közösség megerősítette a FIVOSZ pozícióját a Fiatal Vállalkozók Hete szervezőjeként, a delegáció pedig remek kapcsolatokat épített a magyar fiatal vállalkozók javára.

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency