Főoldal Kiemelt hírek FIVOSZ Est: a Szentkirályi Ásványvíz alapítójával – Business Stand-Up 04.26.
FIVOSZ Est: a Szentkirályi Ásványvíz alapítójával – Business Stand-Up 04.26.

FIVOSZ Est: a Szentkirályi Ásványvíz alapítójával – Business Stand-Up 04.26.

0
0

Időpont: 2018. Április 26. (csütörtök) 18:00

Helyszín: XI. Kerület Budapest Vásárhelyi Pál u. 2. MiaPia Bistro
(Parkolásra az Allee-t javasoljuk, 5 perc sétára a helytől)

Ismerd meg az ország leggyorsabban fejődő fiatal vállalkozóit, fejlődj, üzletelj, bővítsd kapcsolatrendszered – Üzleti élmény est, a FIVOSZ-szal.

AZ EXKLUZÍV ESEMÉNY ZÁRTKÖRŰ, A HELYEK FOGYNAK BIZTOSÍTSD BE A HELYED MOST. REGISZTRÁCIÓÉRT IDE KATTINTS!

17:45-17:55 Érkezés

18:00-18:05 FIVOSZ nyári meglepetései

18:05-18:10  SKODA  –  ÚJ LEHETŐSÉGEK fiatal vállalkozóknak

Business Stand Up

18:10-18:55 Debütál a FIVOSZ legújabb, országosan egyedülálló, esemény innovációja üzletembereknek: Business Stand-Up – Tanulságos üzleti történetek 5 percben

Balogh Levente: Szentkirályi Ásványvíz alapító

Ferentzy Zoltán: Taxify alapító

Zolnay Judit: MetLife vezérigazgató

Kiss Virág IFBB Bikini, Pro világbajnok

Business Drinking

18:55-19:15 Business drinking 1.0: bemutkozás tagtársaid számára

ÜZLET: BŐVÍTJÜK KAPCSOLAT RENDSZERED

19:15-20:00 Business drinking 2.0: a számodra legérdekesebb FIVOSZ tagokkal tovább, négyszemközt folytatódik a beszélgetés egy pohár finom koktél, bor mellett

AZ EXKLUZÍV ESEMÉNY ZÁRTKÖRŰ, A HELYEK FOGYNAK BIZTOSÍTSD BE A HELYED MOST. REGISZTRÁCIÓÉRT IDE KATTINTS!

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségéről:

tagként a havi FIVOSZ Esteken zártkörű belépést, folyamatos Fejlődést, Üzletet és Kapcsolatépítést biztosítunk számodra.

Az ország legnagyobb, 42 000 fős fiatal vállalkozói sikerközösségben neked is itt a helyed, ha 18-40 év közötti folyamatosan fejlődő vállalkozó vagy, aki minden nap, 0-24-ben egy legendás termék/szolgáltatás építésén fáradozik.

Ha nem vagy tagunk, de szívesen eljönnél a zártkörű FIVOSZ Est-re, és 365 napon át együtt fejlődnél tagtársaiddal,  itt csatlakozhatsz 1 perc alatt a FIVOSZ-hoz!

 

A FIATAL VÁLLALKOZÓK HAJTÓEREJE:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency