Főoldal Hírek Viapan Lounge a Pécsi Tudományegyetemen
Viapan Lounge a Pécsi Tudományegyetemen

Viapan Lounge a Pécsi Tudományegyetemen

0
0

Ünnepélyes keretek között, hivatalosan is átadásra került a Viapan Lounge kulcs a pécsi egyetemi közösségnek!

Közel egy éves előkészületi munka végeredményeként teljesült be a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának és a Viapan Group együttműködésének leglátványosabb eredménye a Viapan Lounge! Az új közösségi teret nem csak a Kar vezetésének, hanem a hallgatók számára is átadták.

A Viapan Group életében mindig is fontos szerepet játszott a pécsi közgáz. 1989-ben ebben az épületben alapult meg a Viapan alapját képező Meló-Diák Pécs Iskolaszövetkezet. Kis túlzással mondhatni, hogy a Kar volt cégcsoport bölcsője. Ahogy ifj. Vida Péter, a Viapan Group cégvezetője és a FIVOSZ KKV Transzfer Bizottságának elnöke megnyitó beszédében felidézte: „Itt végzett édesapja is, itt végezett az öccse, és ő is, valamint itt alapult a cégük egyartánt. A cégcsoport és a családja több generációja megannyi emlékkel és tudással távozott ezek közül a falak közül, így a tavalyi évben, amikor előhozakodott az ötlettel, hogy erősítsék meg a kapcsolatunkat a pécsiközgázzal nagyon gyorsan megkapta a teljes elnökség támogatását.”

Ma már számos fronton van együttműködésük az egyetemmel, szakmai gyakorlati helyet adnak, esettanulmányokat biztosítanak az órákon, szakmai anyagok elkészítésében is dolgoznak együtt.

A Viapan Lounge teakonyhát, kis ebédlőt, silent boxokat és beszélgetésre, kikapcsolódásra alkalmas teret foglal magában a kar legnagyobb előadótermének szomszédságában. A hivatalos átadót követően a hallgatók már birtokba is vették a felújított folyosót.

 

Fotókat készítette: Bertalan Johanna

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency