
Hiszünk a régi idők hagyományaiban, ezért gourmet-füstölt termékeink mindegyike a legkiválóbb magyar szarvas, vaddisznó, szürkemarha és vízibivaly hús felhasználásával készül, tradicionális magyar receptek alapján, az ízek pedig önmagukért beszélnek! Úgy gondoljuk, hogy a mai technológia, a tradicionális magyar receptek, valamint a legkiválóbb minőség kombinációja különlegességeink kulcsa.
Venison Gusto csapata csak és kizárólag a legjobb válogatott húsokat használja fel. A hús egytől-egyig bevizsgált, tanúsítvánnyal rendelkező alapanyag, a végeredmény pedig vegyszerektől mentes, laktózmentes, glutén mentes, igazán egyedi és fantasztikus ízű kézműves termék család.
Egyedülálló füstölt készítményeink változatosan használhatók, például gourmet ételek alapanyagaként, alkotórészeként, vagy egyszerűen egy pohár bor mellé hidegtálként. Ez is reprezentálja a Venison Gusto széles választékát, valamint, hogy a felhasználási lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.
Gondosan, egyedi csomagolásban egész Európán belül elérhetőek vagyunk, termékeink tökéletesen illenek exclusive superjachtok, éttermek, szállodák, gormet boltok és minden ínyenc asztalára.
Rendkívüli íz-élményt nyújt bármely bresaolánk, szalámink, jó étvágyat kívánunk!
Köszönjük!
Üdvözlettel:
Ivánácz Gábor

Közelgő események
[ecs-list-events limit='5' order='DESC']Piacvezető akarsz lenni?
