Főoldal Tagtol DX Labz Bemutatkozás
DX Labz Bemutatkozás
0

DX Labz Bemutatkozás

0
0

A sablonok és a „csináld magad” weboldalszerkesztők világában már bárkinek lehet honlapja. Olyan, ami valós eredményeket hoz és tényleg kiszolgálja a látogatókat azonban csak keveseknek van. Mi amellett, hogy reszponzív, villámgyors, profi weboldalakat készítünk, élen járunk a legújabb technológiákban, mint például a virtuális túrák és drónvideók készítése és weboldalakba építése, hogy lépéselőnyt biztosítsunk partnereinknek. Gondoskodni fogunk róla, hogy vállalkozásod online jelenléte méltó legyen a kínált termékek és szolgáltatások színvonalához és szakértelmedhez. Te sem adnál ki hibás terméket a kezedből a vásárlóidnak, online se elégedj meg kevesebbel, mint a legjobb, hiszen weboldalad évekig fog Téged szolgálni.

Szolgáltatásaink: honlaptervezés | marketing tervezés | virtuális túrák | drónfelvételek

 

Háttér

A DX Labz annak a felismerésének a fényében alakult 2015-ben – egyszemélyes weboldalfejlesztő vállalkozásként-, hogy a vállalkozások minőségi online megjelenése egyre nagyobb szerepet kap az üzleti sikerhez vezető úton, és ez számtalan lehetőséget kínál egy vidéki vállalkozás számára is. Jómagam 2014-ben költöztem haza Angliából, 9 külföldön töltött év sem volt képes elszakítani a gyökereket, amelyek az országhoz, szűkebb hazámhoz, Borsodszentgyörgyhöz kötöttek, és már kint elkezdtem magamra szedni azt a tudást, ami alapot adott ahhoz, hogy vállalkozni merjek.

Az évek folyamán dolgoztam a világ legnagyobb digitális ügynökségénél, az egyik legnagyobb szoftverfejlesztő cégnél, többmillió dolláros projekteken, a világ vezető popcorn márkájának online marketingeseként, 160 országban jelenlévő startup fejlesztési vezetőjeként, de semmilyen karrierpálya nem adott annyi motivációt, mint hogy szeretteimhez közel élhessek, és baráti körben dolgozhassunk együtt. A különböző pozíciókban megszerzett tudást a saját vállalkozásban kamatoztatva, a kisvállalkozás költséghatékonyságával kombinálva, immáron 3 fős vállalkozásként igyekszünk a lehető legjobb ár/érték arányú megoldásokat kínálni partnereinknek. Hiszünk abban, hogy a digitális forradalom segítségével mindenki számára elérhetővé vált az a tudás, és azok a csatornák, amelyek lehetővé teszik, hogy olyan üzleti modellek szülessenek, amik révén ott tudnak megélni és környezetüket gyarapítani a vállalkozók, ahová születtek, a szeretteik közelében.

Hiszünk abban, hogy mindenkiben ott lakozik a lehetőség, ami csak arra vár, hogy felszínre hozzuk. Unortodox módon vállalkozásunk új munkatársai sem múltbeli technikai tudásuk miatt csatlakoztak a céghez, hanem mert rendelkeztek azzal a karakterrel és szorgalommal, ami mögé az idők folyamán csak a megfelelő tudást kell odatenni, és a siker garantált.

 

Küldetés

 

A DX Labz küldetése, hogy világszínvonalú megoldásokat adjon ügyfeleinek KKV-barát áron. Az idők során felismertük, hogy a gördülékeny kommunikáció, partnereink megfelelő tájékoztatása a lehetőségekről, és bevonásuk a projektbe a kulcs, hogy olyan rendszerek szülessenek, amelyek többszörösen megtérülő befektetéssé válhatnak. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő felkészülés a projektre és a projekt utógondozása, ameddig a megrendelő nem gyűjt annyi tapasztalatot, hogy már egyedül, vagy munkatársai segítségével is hatékonyan tudja működtetni a beüzemelt honlapot.

Mivel ez visszatérő motívumnak bizonyult, de a KKV vezetők jellemzően csak a szakmai cikkeken keresztül tudnak tájékozódni a témában, ezért Honlap Navigátor néven egy edukációs platformot indítunk útjára a közeljövőben. A platform nem csak megválaszolja a gyakran felmerülő kérdéseket és érthetően magyarázza el a szakma kulisszatitkait, de értékes tippekkel is ellátja a látogatókat, és az ő bevonásukkal kívánja bővíteni az elérhető tudásanyag tárházát.

Minden vállalkozási ötlet valaki álmainak lassan formát öltő megtestesülése. Ennek egy sarokpontja jellemzően a weboldal. Mi azon dolgozunk, hogy ezek az álmok rémálmok helyett igazi sikersztorikká váljanak.

 

Elérhetőségeink

„DX Labz” Kriston Gábor E.V.,

Email: [email protected]

Web: https://dxlabz.hu

Edukáció: http://honlapnavigator.hu/

Tel: +36-30/336-2320

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency