Főoldal Hírek Vállalkozz Zuglóban: Évköszöntő Esti Show – február 5.
Vállalkozz Zuglóban: Évköszöntő Esti Show – február 5.
0

Vállalkozz Zuglóban: Évköszöntő Esti Show – február 5.

0
0

A legújabb üzleti lehetőségek 2018-ban! Vállalkozol, vállalkozást indítanál? Meghívunk Évköszöntő Esti Shownkra, hogy lerántsuk a leplet és egy kellemes este keretében beszélgessünk, tanuljunk az üzletről!


Időpont: 2018-02-05. (hétfő) 18.00-19:30

Helyszín: Zuglói Civil Ház Csertő park 12, Budapest, 1144

PROGRAM

8:00 – 18:05 Megnyitó

– Tóth Csaba – országgyűlési képviselő
– Blaskovics Dávid – alelnök, FIVOSZ

18:05 – 18:15 Hogyan lehet üzleti célból ingatlanod Zuglóban, az Önkormányzattól kedvező feltételekkel, gyorsan? – Baracskai Gábor – vezérigazgató, Zuglói Vagyonkezelő Zrt.

18:15 – 18:40
ÉVTERVEZÉS-STRATÉGIASZERVEZÉS – Fiatal Női Vállalkozók

-Békési Brigitta, a Beautyrobic brand, és a 2017ben megduplázódott franchise rendszer tulajdonosa arról mesél majd, hogy milyen stratégia és tervezési feladatokkal viszi sikerre a már majdnem 50 pontra szaporodott innovatív, kifejezetten nőknek kifejlesztett mozgásformáját. Miközben könyvet ír, tanulmányokat készít, és az ENSZ ifjúsági küldöttségében szerepel.

-Bálint Márta egy svájci cég igazgatójaként már bejárta a világot, bekerült a Forbes legsikeresebb magyar fiataljai közzé, és most azt csinálja, mit mindig is akart: segít másokon saját social startup-ján, a CoGoodwill-on keresztül ezzel megteremtve a transzparens adományozást és sikertörténeteket hozva létre. Történetével sokakat inspirál arra, hogy saját vállalkozásba fogjanak, és többeknek segít tanácsaival, ha a tervezés vagy stratégia-alkotás során elakadnak. Arról, hogy mentorként hogyan támogat ötletgazdákat majd mesél ő!

18:40 –19:00 Adóváltozások a 2018-as évben – Talyán Andrea – ügyvezető, Taxense Consulting Kft.

19:00 – 19:30 Mai magyar tőkebefektetői piac lehetőségei kezdő vállalkozások/vállalkozók “szemszögéből”. Azaz, hogyan juthatsz angyal vagy kockázati tőkéhez – Füzes Sándor – V3 Partners vezérigazgatója (közvetlen beszélhetsz az előadást követően a kockázati tőke befektető cég vezetőjével)

19:50 – 20:10 Évindító üzleti tervezés, hogy az év vége a terveid szerint alakuljon – Sziller Olivér

20:10 Networking

Nézd meg, hogy milyen volt az előző esti show: https://www.youtube.com/watch?v=cSRuMnY9658

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency