Főoldal Kiemelt hírek Vállalkozom, tehát vagyok – négy inspiráló sztori fiatal vállalkozóknak
Vállalkozom, tehát vagyok – négy inspiráló sztori fiatal vállalkozóknak

Vállalkozom, tehát vagyok – négy inspiráló sztori fiatal vállalkozóknak

0
0

Hallgasd meg sikeres fiatal vállalkozók sztorijait. Hogy kezdték? Milyen kihívásokkal néztek szembe? Mi vezette őket végül a céljuk eléréséhez? Inspirálódj tőlük, tanulj a történeteikből és kérdezz! Várunk Titeket október 6-án, és október 13-án Budapesten a Rózsa Művelődési Házba!

Hallgasd meg sikeres fiatal vállalkozók sztorijait. Hogy kezdték? Milyen kihívásokkal néztek szembe? Mi vezette őket végül a céljuk eléréséhez? Inspirálódj tőlük, tanulj a történeteikből és kérdezz! Várunk Titeket október 6-án, és október 13-án Budapesten a Rózsa Művelődési Házba!

Időpont: október 6. 9:00-11:00, valamint október 13. 9:00-11:00

Helyszín: Rózsa Művelődési Ház, 1181. Budapest, Városház utca 1-3.

Előadók:

Október 6-án:
Békési Brigitta – a ‘Franchise Women’
Év Fiatal Vállalkozója – jövő reménysége díj 2015.. Beautyrobic

Szántó Ferenc – a ‘Motivátor’
Több mint 3000 előadás, 10000 üzletember képzése
Kósa Erika Akadémia

Október 13-án:
Szabó Norbert – a ‘Guiness rekorder’
Egy hajó, egy álom és az Atlanti Óceán kajakkal
Vállalkozás kicsit másképp 🙂

Oltványi Zsolt – ‘Az egészséges business man’
Év Fiatal Vállalkozója 2016.
Mentes cukrászüzem

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency