Főoldal Hírek Újabb magyar fejlesztő cég részesült nemzetközi elismerésben
0

Újabb magyar fejlesztő cég részesült nemzetközi elismerésben

0
0

A Webtown részesült Austinban az idei Liferay Community Excellence globális elismerésben. A nagyvállalati portálokat gyártó amerikai vállalat a kiemelkedő, Liferay-es Közösség fejlődéséért végzett munkát értékeli ezzel a díjjal: olyan partnerek kapják, akik az átlagoson túlmutató, hosszú távú elkötelezettséget és szenvedélyt tanúsítva segítik ügyfeleiket, úttörő megoldásokat nyújtva a digitális átalakulás kihívásaira.

A Webtown története nagyban hasonlít egy startup storyhoz, ugyanis magyar tulajdonosai 10 éve a BME kollégistáiként alapították a céget. Mára viszont globális szinten azon 20 cég egyike, akik a legmagasabb gyártói minősítéssel rendelkeznek. A Platinum partneri szintet elsőként szerezték meg Közép-Európában. A Liferay-t pedig már 7. egymást követő évben nevezi piacvezetőnek a Gartner, neves amerikai piackutató és tanácsadó cég nagyvállalati portál termékekkel foglalkozó Magic Quadrant nevű elemzése.

A Community Excellence díj átadásakor a Liferay elismerését fejezte ki, amiért Platinum Partnere olyan megoldásokat fejleszt, amelyek az open-source Közösség minden tagját segítik, legyen szó a Webtown banki szektornak készült – Liferay DXP-re fejlesztett – demó platformjáról, a Liferay alkalmazások (Marketplace) piacterén elérhető termékeiről vagy blog cikkeiről. 

“Amikor elkezdtük saját Marketplace alkalmazásaink fejlesztését, az évek alatt gyűjtött tapasztalatunkat felhasználva gyorsabbá és költséghatékonyabbá akartuk tenni projekteket. A Liferay DXP-re fejlesztett banki demó platformmal pedig egy úttörő marketing funkciót mutattunk be: az érdeklődés alapú tartalomszolgáltatást. Ez a demó oldal nemzetközi szintű referencia lett, maga a Liferay és más partnerek is használják különböző eseményeken a Liferay DXP funkcióinak bemutatására. A Liferay Community Excellence tehát egy nagyon pozitív visszajelzés minden nálunk dolgozó fiatal fejlesztőnek, és azt az üzenetet képviseli, hogy a fejlesztői Közösség tagjainak érdemes segíteniük egymást egyedi fejlesztésekkel, hiszen közösen még jobb vásárlói- és ügyfélélmény érhetünk el projektjeink során.” – mondta Kalmár Péter, a Webtown ügyvezetője. 

A hasonló globális elismerések jelentős mérföldkövet jelentenek az olyan nemzetközi piacra kilépő vállalkozások számára, mint a Webtown is, egyben fontos üzenetet közvetítenek az informatikus hiánnyal küzdő hazai munkaerőpiacon: a fiatalok magyar cégnél dolgozva is fejleszthetnek úttörő szoftvereket.

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency