Főoldal Egyéb Új tagunk – ETIAM Kft.
Új tagunk – ETIAM Kft.

Új tagunk – ETIAM Kft.

0
0

Szegedi székhelyű cégként lakossági és kormányzati vállalatok informatikai és elektronikai igényeit szolgáljuk ki, ügyfélkörünk túlnyomó része állami megbízó, de egyre nő a közbeszerzési megbízásaink száma a KKV-szektorban is. Évek óta kulcsfontosságú együttműködésünk a Lenovo-val; Microsoft Silver, Synology kiemelt partnerek vagyunk, illetve az amerikai Teguar Computers termékeit pedig kizárólagosan mi forgalmazzuk Magyarországon.

Cégünk dinamizmusát jól mutatja, hogy árbevételünk az elmúlt 3 évben minden évben 400%-kal növekedett, és nemrég kaptuk kézhez a jelenlegi magyar piac csupán 1,75%-ának járó Bisnode AA tanúsítványt. Kollegáim és én magam is folyamatosan képezzük magukat, hogy minden ügyfelünknek személyre szabott szolgáltatásokat és termékcsaládokat ajánlhassunk, és hatékony segítségük legyünk az átadás után is.

Biztosan sok FIVOSZ- tag vett már a cégébe laptopokat, kamerarendszert vagy épp szoftvereket, melyeket megrendelt, kiszállították, esetleg felszerelték nekik, de a végén az ügyvezető meg a vezetők csak ott maradtak a szép, új eszközökkel meg a garanciapapírokkal, és lapozgathatták a user’s guide-ot napokig…

Nos mi, az ETIAM Kft. NEM ilyen beszerzési partnerek vagyunk.

Ha a termékek mellé emberi támogatást, szaktudást is szeretnétek kapni a számla kiegyenlítése után is, akkor keressetek bennünket bizalommal!

www.etiam.hu

Nagy Szabolcs

Mail: [email protected]

Fb: @ETIAMKFT LinkedIn: www.linkedin.com/company/etiamkft

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency