Főoldal Hírek Új FIVOSZ tagunk a biztosdontes.hu
Új FIVOSZ tagunk a biztosdontes.hu

Új FIVOSZ tagunk a biztosdontes.hu

0
0

Ki ne szeretné egy vállalkozás elindításakor megváltani a világot? A 2021 nyarán indult BiztosDöntés.hu oldal is ezt a célt tűzte ki maga elé, méghozzá egy eléggé agilis csapattal. Célunk közreműködni egy olyan világban, amelyben nyugodtabb és egyszerűbb az életünk, mert mindenki jó pénzügyi döntéseket hoz és biztos a választásában. Ebben a világban a cégeknek – így nekünk is a BiztosDöntés.hu-nál is – az a feladata, hogy megkönnyítse és jobbá tegye az emberek életét.

 

Hiszen úgy lesz jobb az életünk, ha minél több lehetőség közül választhatunk. Minél komolyabb tétje (vagy költsége) van egy választásnak, ez a bonyolultság annál több frusztrációt és bizonytalanságot okoz, miközben szeretnénk a legjobb döntést meghozni. Egy olyat, amivel jobb lesz az életünk és amivel aztán jó ideig nem kell többet foglalkoznunk.

 

A pénzügyek területén ez különösen igaz.

 

A BiztosDöntés.hu elkötelezett csapata hisz abban, hogy meg tudja mutatni az utat, amin végighaladva olyan döntést tudnak hozni a látogatóink, ami után biztosan tudni fogják, hogy jól döntöttek.

 

Szakértőink véleménye objektív és a látogatóinkat is pártatlanul szeretnék segíteni. Nem csak a díjak alapján hasonlítjuk össze és segítünk kiválasztani a legjobb bankszámlát, lakáshitelt, vagy biztosítást, hanem a szolgáltatások alapján is. Bankszámláknál például legalább olyan fontos szempont az, hogy miket lehet adott bank mobilbankjáról elintézni, mint a havi költségek.

 

A szakértőink folyamatosan keresik az olyan – amúgy nehéz – élethelyzeteket, amiket a legtöbb ember magától nem tud megoldani, de egy kis segítséggel olyan döntéseket hozna, amivel jobb lehet az élete és még anyagilag is jól járna. Szakértőink alaposan utánajárnak ezeknek a problémáknak és addig kutakodnak, amíg tudnak támpontokat adni a döntéshez. A csapat tagjai amúgy is mind olyanok, akik a magánéletben is szeretnek a részletekben is elmerülni.

 

A BiztosDöntés.hu-nál kalkulátorokkal és szakértői tanácsokkal, egyszerű, érthető útmutatókkal segítünk a látogatóknak átlátni még a legbonyolultabb helyzeteket is. Az oldalon az árak mellett a szolgáltatások minősége is összehasonlítható, hiszen sokszor jártunk már úgy, hogy a legolcsóbb szolgáltatás utólag nem bizonyult a legjobb döntésnek. A BiztosDöntés.hu csapatára ebben is számíthatsz.

 

https://biztosdontes.hu/

 

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency