Főoldal Hírek Startup és vállalkozói piknik Miskolcon!
Startup és vállalkozói piknik Miskolcon!

Startup és vállalkozói piknik Miskolcon!

0
0

Végre lehetőségünk van a laptopot félretéve, személyesen is találkozni és egy jót beszélgetni, kicsit szakmázni egymással egy pohár üdítő/fröccs kiséretében. Szeretnénk ha a személyesen már rég találkozott startupperek, vállalkozók és ötletgazdák még a nagy nyári pihenés előtt tudnának találkozni és ismerkedni, éppen ezért a mostani eseményünk célja egy 20 perces előadást követően kifejezetten a laza kapcsolatépítés lesz.Minden résztvevő vendégünk lesz a finom Creppy palacsinta falatok mellett egy pohár fröccsre/üdítőre. Gyertek és piknikezzünk együtt!

Időpont: Jún. 30. 17:00-tól 19:00-ig.

Helyszín: Creppy Center (Miskolc, Mélyvölgy u. 15, 3530)

Belépés CSAK regisztrációval 50 főig 

Regisztráció

FONTOS információk a rendezvénnyel kapcsolatban:

A terasz biztonságos befogadóképessége a járványra való tekintettel 50 fő, ha a rendezvényre több, mint 50 előregisztráció érkezik, a beléptetés érkezési sorrendben történik.

A teraszon – a jogszabályi előírásoknak megfelelően – oltási igazolvány NÉLKÜL lehet tartózkodni.

A mellékhelyiség a Creppy Center belső terén található – így használatakor KÖTELEZŐ a maszk viselése.

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency